קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

פילאף אורז פטריות

פילאף אורז פטריות
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים מרהיב ציון של 32%. מתכונים דומים: פילאף אורז פטריות, פילאף אורז פטריות, ו פילאף אורז פטריות קל.

הוראות

1
בסיר גדול, להביא מים מרק לרתיחה. מערבבים פנימה אורז.
מרכיבים שתצטרך
מרק דגיםמרק דגים
מיםמים
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מסירים מהאש; מכסים ומניחים לעמוד למשך 5 דקות.
3
בינתיים, במחבת, מטגנים פטריות ובצל בחמאה ויין עד שהפטריות רכות ונוזל נספג, בערך 6 דקות. אורז מוך במזלג; מערבבים פנימה תערובת פטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
חמאהחמאה
בצלבצל
אורזאורז
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

ניתן לשלב את אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מסיה דה לה לוז קאווה ברוט. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
מאסיה דה לה לוז קאווה ברוט
מאסיה דה לה לוז קאווה ברוט
תוסס ואינטנסיבי, לקאווה הזו יש תווים יפים של תפוח ירוק ודבש כמו גם חומציות מרעננת. מושלם כאפריטיף ועם כל מתכון בהשראת פירות ים.