קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

פילאף כרובית

פילאף כרובית
אם יש לכם מרק עוף, צנוברים, כורכום הקרקעוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו פילאף אורז כרובית, פילאף אורז כרובית, ו כרובית ופילאף קוסקוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 42
2
הפרד ראש אחד של כרובית לפרחים 2 אינץ 'והשני לפרחים 1 אינץ'. על תבנית אפייה גדולה, מעוטרת, לזרוק את הפרחים 1-inch עם 3 כפות של השמן מתבלים עם מלח ופלפל. צולים את הכרובית במשך כ -15 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד זהוב כתמים ורגיש.
מרכיבים שתצטרך
3
בינתיים, להביא סיר מים מלוחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיף את הפרחים כרובית 2 אינץ ומבשלים עד במכרז, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
לנקז ולטפוח יבש.
6
מורחים את צנוברים בצלחת עוגה וטוסט עד הזהב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
במחבת גדולה ועמוקה, מחממים את שארית 1 כף שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך רק מתחיל חום, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את הכורכום והאורז ומערבבים למעיל. מערבבים את מרק העוף ו 1/2 כפית מלח ומביאים לרתיחה. מכסים בחוזקה ומבשלים על אש נמוכה עד המרק נספג והאורז רך, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10
מעבירים את האורז לקערה גדולה. מקפלים את הכרובית הקלויה, צנוברים קלויים, דומדמניות וכוסברה. כפית את האורז לתוך צלחת סופל 2 1/2 עד 3 ליטר ולחץ קלות על החלק העליון. מסדרים את הכרובית המבושלת על גבי.
מרכיבים שתצטרך
11
בקערה קטנה, לשלב את החמאה מותכת ופפריקה.
מרכיבים שתצטרך
12
מברשת חצי מתערובת החמאה על הכרובית ואופים במשך כ 15 דקות, עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
13
מחממים את המטגן.
14
צחצח את הכרובית עם שאר החמאה והצלייה, 6 אינץ ' מהחום, עד השחמה קלה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
15
מגישים חם או חם.