פילאף כרובית
אם יש לכם מרק עוף, צנוברים, כורכום הקרקעוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו פילאף אורז כרובית, פילאף אורז כרובית, ו כרובית ופילאף קוסקוס (מתכונים דומים).
הוראות
הפרד ראש אחד של כרובית לפרחים 2 אינץ 'והשני לפרחים 1 אינץ'. על תבנית אפייה גדולה, מעוטרת, לזרוק את הפרחים 1-inch עם 3 כפות של השמן מתבלים עם מלח ופלפל. צולים את הכרובית במשך כ -15 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד זהוב כתמים ורגיש.
בינתיים, להביא סיר מים מלוחים לרתיחה.
מוסיף את הפרחים כרובית 2 אינץ ומבשלים עד במכרז, על 15 דקות.
מורחים את צנוברים בצלחת עוגה וטוסט עד הזהב, על 5 דקות.
במחבת גדולה ועמוקה, מחממים את שארית 1 כף שמן הזית.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך רק מתחיל חום, על 10 דקות.
מוסיפים את הכורכום והאורז ומערבבים למעיל. מערבבים את מרק העוף ו 1/2 כפית מלח ומביאים לרתיחה. מכסים בחוזקה ומבשלים על אש נמוכה עד המרק נספג והאורז רך, כ 20 דקות.
מעבירים את האורז לקערה גדולה. מקפלים את הכרובית הקלויה, צנוברים קלויים, דומדמניות וכוסברה. כפית את האורז לתוך צלחת סופל 2 1/2 עד 3 ליטר ולחץ קלות על החלק העליון. מסדרים את הכרובית המבושלת על גבי.
בקערה קטנה, לשלב את החמאה מותכת ופפריקה.
מברשת חצי מתערובת החמאה על הכרובית ואופים במשך כ 15 דקות, עד מחומם דרך.
צחצח את הכרובית עם שאר החמאה והצלייה, 6 אינץ ' מהחום, עד השחמה קלה, על 5 דקות.