פילאף קינואה רימונים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Pilaf קינואה רימון. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 231 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה שטוחה עלה, מיץ לימון, גרידת לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. נסו סלט קינואה פרי הדר רימון עם ויניגרט רימונים חמוציות, Pistachio-Pilaf רימון, ו Pilaf עוף ורימון (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן זית בסיר כבד תחתית מעל חום בינוני גבוה.
מטגנים את הבצל עד שקוף וריחני.
מוסיפים את הקינואה ומערבבים למעיל.
מוסיפים את מרק העוף ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים במשך כ 20 דקות, עד הנוזל נספג ואת קינואה הוא מכרז.
בקערת ערבוב גדולה, לשלב 1 כף שמן זית, זרעי רימון, בצל ירוק, פטרוזיליה, מיץ לימון, גרידה וסוכר.
מוסיפים את הקינואה ומתבלים במלח, ופלפל לפי הטעם.
מקשטים עם שקדים קלויים, מרוסקים.
משמש: 6; קלוריות: 248; שומן כולל: 12.5 גרם; שומן רווי: 1 גרם; חלבון: 9 גרם; פחמימות סה " כ: 27 גרם; סוכר: 4 גרם; סיבים: 4 גרם; כולסטרול: 0 מיליגרם; נתרן: 109 מיליגרם