פילה אמנון מצופה בפרמזן
גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, שמן זית, אמנון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. . עם כפית ציון של 75% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פילה אמנון אפוי פקאן-פרמזן, פילה דג מצופה פרמזן OAMC, ו קרקרים ופרמזן פילה דג מצופה בקרם.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
מערבבים גבינת פרמזן, פפריקה ופטרוזיליה בצלחת רדודה; מתבלים במלח ופלפל.
טפטוף פילה אמנון עם שמן זית לדלות בתערובת גבינת פרמזן.
מניחים פילה על תבנית אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, 10 עד 12 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
אמנון בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.