קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות8
מגזין

פילה במרינדה עם חמוציות

פילה במרינדה עם חמוציות
Port-Marinated Tenderloin עם חמוציות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 402 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קמח, יין פורט צהוב, קוקטייל מיץ חמוציות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב רוטב סויה דל נתרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה ספליט עוגה כקינוח. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו חמוציות עם גרידה כתומה ונמל, חמוציות עם גרידה כתומה ונמל, ו חמוציות עם גרידה כתומה ונמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקצץ שומן מ tenderloin.
2
שלב tenderloin ו 8 מרכיבים הבאים (tenderloin דרך שום) בשקית פלסטיק zip העליון גדול, שקית חותם. להשרות במקרר 24 שעות, הפיכת שקית מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
הסר tenderloin מן התיק, הזמנת המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
4
מחממים תנור ל 50
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מניחים tenderloin על מחבת broiler מצופה ספריי בישול. הכנס מדחום בשר לחלק העבה ביותר של tenderloin.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
6
מניחים בתנור; מיד להפחית את טמפרטורת התנור ל 350; אופים 1 שעה ו 10 דקות או עד רשם מדחום 145 (בינוני נדיר) ל 160 (בינוני).
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בואו לעמוד 10 דקות.
8
שלב קמח 2 כפות שמורות מרינדה במחבת גדולה; מערבבים עם מקציף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
מוסיפים את המרינדה שנותרה למחבת, מערבבים עם מקצף עד מעורבב. מביאים לרתיחה; לבשל 8 דקות או עד עבה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
מגישים חמים עם פילה.
11
מקשטים עם עלי קורנית, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק