פילה בקלה שחור עלומה במרק חמישה תבלינים עם בייבי בוק צ'וי ואודון
צריך מנה עיקרית ללא חלב? פילה בקלה שחור עלומה במרק חמישה תבלינים עם התינוק בוק צ'וי ואודון יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 39 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 421 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לכם שמן שומשום, מלח ופלפל, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: מרק אודון עם בוק צ'וי וביצה עלומה, אטריות אודון עם צדפות מפרץ בייבי בוק צ'וי, ו עוף עלום עם בוק צ'וי במרק זנגביל.
הוראות
ללטף את הפילה יבש ומפזרים בכל רחבי עם מלח ופלפל.
בקערה קטנה, מקציפים יחד את מרק העוף, שרי, רוטב סויה, סוכר, אבקת חמישה תבלינים ושמן שומשום. תניח בצד.
מחממים מחבת 12 ב / 30.5 ס " מ עם מכסה על חום בינוני גבוה ומוסיפים את שמן הירקות. כאשר השמן מנצנץ, מוסיפים את הגבעולים בוק צ 'וי, גזר, וג' ינג 'ר ו sauté עד בוק צ' וי הופך ירוק בהיר הג ' ינג ' ר הוא ריחני, על 2 דקות.
מוסיפים את תערובת המרק ומביאים לרתיחה.
הוסף את האטריות ולתת להם מערבבים כדי למנוע מהם דבק. כאשר המרק חוזר לרתיחה, העליון אטריות וירקות עם הדגים, עלי בוק צ ' וי, ובצל ירוק. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים עד שהאטריות והדגים רכים ומבושלים, בערך 4 דקות. לטעום ולהוסיף רוטב סויה או פלפל יותר אם התערובת צריכה את זה.
מחלקים את האטריות והדגים בין שתי קערות רדודות מחוממות ומצקת את המרק וירקות מעל.
מקשטים עם כוסברה ושומשום ומגישים חם.
חיתוך ירקות באלכסון היא טכניקה אסיאתית שחושפת יותר משטח לחתוך לחום, עוזר לירקות לבשל מהר יותר. הן גם נראות יפות יותר ככה. רק זווית הסכין שלך לחתוך משם. אתה תקבל את העניין בתוך זמן קצר.רעב במיוחד?
מגישים חתיכה גדולה יותר של דגים. על 8 עוז / 225 גרם צריך לעשות it.In הזכוכית: נסה סוביניון בלאן מניו זילנד, כגון קים קרופורד או פומלו לפירות טרופיים וגימור פיקנטי.
Reprinted with permission from One Pan, Two Plates: More Than 70 Complete Weeknight ארוחות לשניים על ידי קרלה סניידר. טקסט זכויות יוצרים © 2013 על ידי קרלה סניידר; תמונות זכויות יוצרים © 2013 על ידי ג ' ודי הורטון. Published by Chronicle Books LLC.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
בקלה בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.