קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

פילה בקר בגריל עם בצל אביב בגריל

פילה בקר בגריל עם בצל אביב בגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר בקר בגריל עם בצל באביב בגריל. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 729 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 65 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך מיץ לימון, חזרת, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו בצל ירוק צלוי וצלעות עין, הלוחש Crisper: בצל האביב בגריל, ו אספרגוס בגריל ובצל באביב עם רוטב לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים גריל בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
טוחנים את התבלינים קלויים במטחנת תבלינים ולהוסיף לקערה קטנה עם קאיין. מקפלים את קצה הזנב של הבשר מתחת כדי ליצור גליל של בשר כי הוא אפילו בעובי. לקשור עם חוט הקצב כדי לאבטח. זה יעזור לבשר לבשל באופן שווה כדי להיות מטופלים בקלות. לאחר tenderloin קשור, העונה בשר בנדיבות עם מלח לשפשף עם תערובת התבלינים. תן לו עיסוי קטן עם שמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מניחים את הפילה על הגריל שחומם מראש וגריל מכל הצדדים עד שהוא חום מאוד חרוך מבחוץ. כאשר tenderloin הוא נחמד וחום על כל הצדדים, להעביר אותו לחלק קריר יותר של הגריל ולסגור את הגריל ומבשלים עד שהוא מבושל על doneness הרצוי (נדיר בינוני בשבילי), על 20 עד 25 דקות בערך עבור בינוני נדיר. אם בישול בתוך הבית, לשים את הבשר בתנור שחומם מראש 375 מעלות f לצלות את doneness הרצוי, על 125 עד 130 מעלות F עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר את הבשר מן הגריל או התנור ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך כ 10 דקות לפני חיתוך; זה ישמור את tenderloin עסיסי מאוד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
בינתיים, לזרוק את הבצל עם שמן זית כתית מעולה ומלח ומניחים על הגריל שחומם מראש. גריל עד שהם רכים וחרוכים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
7
הסר מהגריל ושמורה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
8
כדי לשרת, להסיר את החוט מן הבשר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
9
חותכים לפרוסות דקות יחסית, אבל עבות יותר אם אתה מעדיף.
10
מגישים 3 פרוסות בשר, עבור כל מנה, עם בצל בגריל וכפית של שמנת חזרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
11
מממממ...בשר גדול!
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
12
מערבבים את כל החומרים בקערת הגשה. טעם לתיבול, להתאים מלח במידת הצורך. קלי קלות!
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך