פילה בקר בגריל עם בצל אביב בגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר בקר בגריל עם בצל באביב בגריל. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 729 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 65 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך מיץ לימון, חזרת, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו בצל ירוק צלוי וצלעות עין, הלוחש Crisper: בצל האביב בגריל, ו אספרגוס בגריל ובצל באביב עם רוטב לימון (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
טוחנים את התבלינים קלויים במטחנת תבלינים ולהוסיף לקערה קטנה עם קאיין. מקפלים את קצה הזנב של הבשר מתחת כדי ליצור גליל של בשר כי הוא אפילו בעובי. לקשור עם חוט הקצב כדי לאבטח. זה יעזור לבשר לבשל באופן שווה כדי להיות מטופלים בקלות. לאחר tenderloin קשור, העונה בשר בנדיבות עם מלח לשפשף עם תערובת התבלינים. תן לו עיסוי קטן עם שמן זית כתית מעולה.
מניחים את הפילה על הגריל שחומם מראש וגריל מכל הצדדים עד שהוא חום מאוד חרוך מבחוץ. כאשר tenderloin הוא נחמד וחום על כל הצדדים, להעביר אותו לחלק קריר יותר של הגריל ולסגור את הגריל ומבשלים עד שהוא מבושל על doneness הרצוי (נדיר בינוני בשבילי), על 20 עד 25 דקות בערך עבור בינוני נדיר. אם בישול בתוך הבית, לשים את הבשר בתנור שחומם מראש 375 מעלות f לצלות את doneness הרצוי, על 125 עד 130 מעלות F עבור בינוני נדיר.
הסר את הבשר מן הגריל או התנור ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך כ 10 דקות לפני חיתוך; זה ישמור את tenderloin עסיסי מאוד.
בינתיים, לזרוק את הבצל עם שמן זית כתית מעולה ומלח ומניחים על הגריל שחומם מראש. גריל עד שהם רכים וחרוכים.
כדי לשרת, להסיר את החוט מן הבשר.
חותכים לפרוסות דקות יחסית, אבל עבות יותר אם אתה מעדיף.
מגישים 3 פרוסות בשר, עבור כל מנה, עם בצל בגריל וכפית של שמנת חזרת.
מערבבים את כל החומרים בקערת הגשה. טעם לתיבול, להתאים מלח במידת הצורך. קלי קלות!