פילה בקר בורבון
בשר בקר בורבון טנדרלוין יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 898 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 64 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. לך לחנות ותביא פילה בקר, כוסברה, מיץ לימון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מולסה-פילה בקר בורבון, פילה בקר בורבון עם מיקרו ירוק, ו בורבון דיז'ון טנדרלוין.
הוראות
מחממים גריל או תנור ל 350 מעלות F.
הכן את המרינדה על ידי שילוב של בורבון, סוכר חום, רוטב סויה, כוסברה, מיץ לימון, רוטב ווסטרשייר, מים, טימין בקערה. ודא tenderloin כבר ניקה והרקמות הוסרו. מקפלים את קצה הזנב של הבשר בחזרה מתחת לעצמו, כך שהוא עובי אחיד מאובטח עם חוט הקצב.
מניחים בשר בצלחת ויוצקים מרינדה על בשר, מכסים ומקררים במשך 4 עד 6 שעות, או עד לילה, הופכים את הבשר מספר פעמים.
כאשר הגריל מוכן, מניחים בשר על משטח משומן ושומרים את הנוזל מן המרינדה. מבשלים מעל חום גבוה עם מכסה סגור, הופכים בשר לעתים קרובות ולפעמים לצוף עם המרינדה. מבשלים כ 25 דקות עבור מדיום רייר.