קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות13
מגזין

פילה בקר בורבון

פילה בקר בורבון
בשר בקר בורבון טנדרלוין יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 898 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 64 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. לך לחנות ותביא פילה בקר, כוסברה, מיץ לימון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מולסה-פילה בקר בורבון, פילה בקר בורבון עם מיקרו ירוק, ו בורבון דיז'ון טנדרלוין.

הוראות

1
מחממים גריל או תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הכן את המרינדה על ידי שילוב של בורבון, סוכר חום, רוטב סויה, כוסברה, מיץ לימון, רוטב ווסטרשייר, מים, טימין בקערה. ודא tenderloin כבר ניקה והרקמות הוסרו. מקפלים את קצה הזנב של הבשר בחזרה מתחת לעצמו, כך שהוא עובי אחיד מאובטח עם חוט הקצב.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
כָּתֵףכָּתֵף
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים בשר בצלחת ויוצקים מרינדה על בשר, מכסים ומקררים במשך 4 עד 6 שעות, או עד לילה, הופכים את הבשר מספר פעמים.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
כאשר הגריל מוכן, מניחים בשר על משטח משומן ושומרים את הנוזל מן המרינדה. מבשלים מעל חום גבוה עם מכסה סגור, הופכים בשר לעתים קרובות ולפעמים לצוף עם המרינדה. מבשלים כ 25 דקות עבור מדיום רייר.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
מגישים עם קרם חזרת בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת