קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

פילה בקר במרינדה ברוטב חריף Cholula עם טמל ודבק Achiote

פילה בקר במרינדה ברוטב חריף Cholula עם טמל ודבק Achiote
צריך ללא גלוטן ורוטב חלב חינם? פילה בקר המושרה ברוטב חריף Cholula עם טמל וממרח Achiote יכול להיות מתכון עצום לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 38 גרם חלבון 103 גרם של שומן, וסך הכל 1283 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו משחת אכיוטה, פלפל חריף, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו שום ורוטב חריף תוסס, במרינדה ובסיר קלוי פילה בקר עם תפוח אדמה מבריק, ו פילה של בשר עם רוטב פלפל מעורב (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין את המרינדה, לשלב את כל החומרים יחד במיכל גדול להשרות את הבשר במשך 2 שעות במקרר. לאחר שהבשר מושרה, צורבים את הבשר משני הצדדים בתבנית מטוגנת למשך כ-10 דקות או עד לקבלת העדינות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
כדי להפוך את מילוי tamale: במחבת סאוט, להוסיף מספיק שמן זית כדי להקל על החלק התחתון של המחבת והחום.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
TamalesTamales
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מטגנים את הפלפלים, שום, בצל ורוטב חריף. מבשלים עד הפלפלים הם מכרז ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
כדי להפוך את tamales, להשתמש בקערת ערבוב ולשלב את קמח התירס, קיצור ירקות, מרק עוף, להדביק achiote, ומלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
קיצור ירקותקיצור ירקות
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
TamalesTamales
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
קמח תירסקמח תירס
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5
מערבבים עד הבצק מתחיל להיווצר.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
6
מניחים את עלי הבננה על משטח שטוח ומפיצים את הבצק הטמלי במרכז כל עלה.
מרכיבים שתצטרך
עלי בננהעלי בננה
TamalesTamales
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
7
מוסיפים את הפלפלים המבושלים ומקפלים את עלי הבננה סביב הטמלה. קיטור tamales במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי בננהעלי בננה
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
TamalesTamales
8
כדי לשרת, לחתוך את הטמאלים או לחתוך אותם פתוחים ומניחים במרכז כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
TamalesTamales
9
מניחים את פילה בשר בצד ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
בשר טנדרלויןבשר טנדרלוין

מרכיבים

28חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'הדבק אכיוטההדבק אכיוטה4עלי בננה, מאודים מראש.עלי בננה, מאודים מראש.680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פילה בקרפילה בקר113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קמח תירסקמח תירס28חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שום, קצוץשום, קצוץ28חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שום, טחוןשום, טחון4שרימפס וורידיםשמן זיתשמן זית82 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1בצל, פרוסבצל, פרוס11 כף אורגנו מיובשרוטב פלפל חריף, מומלץ: Cholulaרוטב פלפל חריף, מומלץ: Cholula42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרוטב פלפל חריף, מומלץ: Cholulaרוטב פלפל חריף, מומלץ: Cholula57חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פלפלים אדומים, פרוסיםפלפלים אדומים, פרוסים4שרימפס וורידיםמלח ופלפלמלח ופלפל28חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'טימין קצוץ, רוזמרין, ומרווהטימין קצוץ, רוזמרין, ומרווה85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קיצור ירקותקיצור ירקות57חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פלפל צהוב, פרוספלפל צהוב, פרוס

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Cuvaison פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."