קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות7
מגזין

פילה בקר ברוטב יין אדום

פילה בקר ברוטב יין אדום
טנדרלוין בקר עם רוטב יין אדום יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 353 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. לכי לחנות וקחי שיני שום, מרז'ורם, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה טוב. נסו פילה בקר ברוטב יין אדום, פילה בקר ברוטב יין אדום, ו פילה בקר ברוטב פטריות יין אדום (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקצץ שומן מ tenderloin; לקפל תחת 3 אינץ ' של קצה קטן. לקשור tenderloin עם מחרוזת במרווחים 2 אינץ'.
2
שלב יין הבא 6 מרכיבים גדול zip-top כבד חובה שקית פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
3
להוסיף פילה לשקית, ולאטום. להשרות במקרר 2 שעות, מפנה מדי פעם.
4
הסר tenderloin מן התיק, הזמנת מרינדה. מתח מרינדה; להשליך מוצקים, ולהגדיר המרינדה בצד. מעיל תנור הולנדי גדול עם ספריי בישול; מקום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
5
הוסף פילה, ומבשל 2 דקות מכל הצדדים או עד השחמה.
6
מניחים tenderloin על מתלה מצופה ספריי בישול; מתלה מקום במחבת צלייה. הכנס מדחום לחלק העבה ביותר של tenderloin.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
אופים ב 400 במשך 30 דקות או עד רשם מדחום 140 (נדיר) כדי 160 (בינוני).
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מניחים פילה על מגש הגשה; מכסים בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
9
בואו לעמוד 10 דקות.
10
הסר מחרוזת לפני חיתוך.
11
מניחים עמילן תירס בקערה. בהדרגה להוסיף את 1/4 כוס שמורות מרינדה, מיזוג עם חוט להקציף; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
12
המקום שנותר מרינדה שמורות בתנור ההולנדי. מביאים לרתיחה, ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
13
מוסיפים תערובת קורנפלור למחבת; מביאים לרתיחה, ומבשלים 1 דקה או עד מעט מעובה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
14
מגישים את הרוטב עם פילה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה