קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות7
מגזין

פילה בקר ברוטב יין אדום

פילה בקר ברוטב יין אדום
טנדרלוין בקר עם רוטב יין אדום יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 353 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. לכי לחנות וקחי שיני שום, מרז'ורם, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה טוב. נסו פילה בקר ברוטב יין אדום, פילה בקר ברוטב יין אדום, ו פילה בקר ברוטב פטריות יין אדום (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקצץ שומן מ tenderloin; לקפל תחת 3 אינץ ' של קצה קטן. לקשור tenderloin עם מחרוזת במרווחים 2 אינץ'.
2
שלב יין הבא 6 מרכיבים גדול zip-top כבד חובה שקית פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
להוסיף פילה לשקית, ולאטום. להשרות במקרר 2 שעות, מפנה מדי פעם.
4
הסר tenderloin מן התיק, הזמנת מרינדה. מתח מרינדה; להשליך מוצקים, ולהגדיר המרינדה בצד. מעיל תנור הולנדי גדול עם ספריי בישול; מקום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5
הוסף פילה, ומבשל 2 דקות מכל הצדדים או עד השחמה.
6
מניחים tenderloin על מתלה מצופה ספריי בישול; מתלה מקום במחבת צלייה. הכנס מדחום לחלק העבה ביותר של tenderloin.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
אופים ב 400 במשך 30 דקות או עד רשם מדחום 140 (נדיר) כדי 160 (בינוני).
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מניחים פילה על מגש הגשה; מכסים בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
בואו לעמוד 10 דקות.
10
הסר מחרוזת לפני חיתוך.
11
מניחים עמילן תירס בקערה. בהדרגה להוסיף את 1/4 כוס שמורות מרינדה, מיזוג עם חוט להקציף; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
המקום שנותר מרינדה שמורות בתנור ההולנדי. מביאים לרתיחה, ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
13
מוסיפים תערובת קורנפלור למחבת; מביאים לרתיחה, ומבשלים 1 דקה או עד מעט מעובה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
מגישים את הרוטב עם פילה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק