פילה בקר ממולא פטריות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את בשר הבקר הממולא בפטריות. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 200 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. אם יש לכם צלי פילה בקר, גבינה, פטריות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. הציון הזה מוצק. נסו גבינה כחולה ופטריות ממולאות בשר בקר, תרד בגריל ופטריות - בשר בקר ממולא, ו פילה בקר ממולא סרטנים, בייקון ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת טפלון קטנה המצופה בתרסיס בישול, הקפיצו את הפטריות עד שהן רכות.
מוסיפים את השום; מבשלים במשך 1 דקה. בקערה קטנה שלבו את תערובת הפטריות, התרד והגבינה; מניחים בצד.
חותכים חריץ לאורכו במרכז הפילה עד 1/2 אינץ'. של תחתון. פתוח פילה כך שהוא שוכב שטוח; מכסים בניילון נצמד. לשטח כדי 3/4 ב. עובי.
הסר פלסטיק; מפזרים 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מורחים מלית על בשר בתוך 1 ב. של קצוות.
סגור פילה; עניבה ב -2 אינץ'. אינטרוולים עם מחרוזת מטבח.
מניחים על מתלה בתבנית צלייה רדודה.
מפזרים את יתרת המלח והפלפל.
אופים, ללא כיסוי, בשעה 425 ל-30 דקות או עד שהבשר מגיע לאלילות הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום בשר צריך לקרוא 145; בינוני, 160; כל הכבוד, 170 גרם).
תן לעמוד 5-10 דקות לפני החיתוך.