קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

פילה בקר מפוצל עם פורצ'יני סלאטר

פילה בקר מפוצל עם פורצ'יני סלאטר
אם יש לך פלפל סדוק גס, פטריות פורצ'יני, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פילה בקר מפוצל עם פורצ'יני סלאטר, עץ אלון ארגנטינאי-פילה בקר עם רוטב צ'ימיצ' ורי, ו עץ אלון ארגנטינאי-פילה בקר עם רוטב צ'ימיצ' ורי.

הוראות

1
כדי להפוך את המריחה, לשלב את כל החומרים בקערה קטנה ומערבבים להתמזג היטב.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
הכן אש עקיפה בגריל שלך, עם אש חמה בצד אחד ולא אש בצד השני. עבור גריל פחם, להשרות 1 שבבי עץ כוס במים לפחות 30 דקות ומניחים ישירות על גחלים חמים כאשר מוכן קרש. עבור גריל גז, מניחים 1/2 כוס שבבי עץ יבשים בתיבה מעשן (או לעטוף שבבים בנייר אלומיניום לתקוע חורים בנייר הכסף) ומניחים על חום ישיר בחלק האחורי של הגריל.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
לצרוב את הסטייקים מעל האש החמה במשך 3 או 4 דקות בצד אחד, ולאחר מכן למקם את הסטייקים על הקרש, צד לא מבושל למטה. למעלה כל פילה עם כ 1 כף של קצף.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
4
מניחים את הקרש בצד העקיף של הגריל. סגור את המכסה ומבשל עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הסטייק רושם 54° עבור בינוני-נדיר, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
תנור - עשן Planking: מחממים התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מניחים 1/2 כוס שבבי עץ יבשים במחבת מתכת קטנה על המתלה התחתון של התנור ולתת smolder במשך כ 15 דקות לפני הקרשים. בינתיים, במחבת בינונית-חמה, לצרוב את הפילה מכל הצדדים. כאשר העשן מתחיל למלא את התנור, מניחים את הסטייקים הצרובים על הקרש באמצע התנור. תנור-קרש במשך 20 דקות, או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הסטייק רושם על 54° עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מ 25 יסודות: טכניקות עבור Planking על ידי קארן אדלר וג ' ודית Fertig. זכויות יוצרים © 2010 By Karen Adler and Judith Fertig; photographs copyright © 2010 by Joyce Oudkerk Pool. Published by The Harvard Common Press.