פילה בקר עם רוטב פלפל ירוק
מתכונים דומים: פילה בקר צרוב במחבת עם רוטב פלפל ירוק, פילה פלפל ירוק של בשר בקר עם רוטב מחבת חומץ אגס, ו סטייקים צרובים ורוטב פלפל ירוק עם תפוחי אדמה קלויים ושעועית ירוקה.
הוראות
מפזרים פילה בקר באופן שווה עם מלח ופלפל.
ממיסים חמאה בשמן זית במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
הוסף פילה, ומבשל 6 דקות בכל צד או במידה הרצויה של doneness.
הסר פילה ממחבת, ולשמור על חם.
מוסיפים יין, מרק, ופלפלים למחבת; מבשלים 20 דקות או עד שהנוזל מצטמצם בחצי. מערבבים בחלב מתאדה וחרדל; לבשל, על אש נמוכה, 5 עד 7 דקות או עד מעט מעובה. להחזיר פילה למחבת, ולהגיש חם.
הערה: גרגרי פלפל ירוקים הם לא בוגרים, גרגרי פלפל מכרז מצוחצחים במי מלח. ניתן למצוא אותם ליד צלפים בחלק מזון כבוש של הסופרמרקט.
מתכון מקורי: קלוריות 840 (70% משומן); שומן 65g (שבת 36g); Chol: 312mg.