קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

פילה בקר צלוי

פילה בקר צלוי
בשר צלוי טנדרלוין נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 538 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך בשר בקר tenderloin, שמן צמחי, עלי מרז'ורם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו פילה בקר צלוי עם פלפל קלוי ורוטב זית שחור, טנדרלוין בקר צלוי עם סלסה עגבניות קלויה, ו בשר צלוי טנדרלוין מדהים! איפה הבשר? (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425ºF.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
להפוך קצה קטן של בשר מתחת ל -6 סנטימטרים. תיקו הפך תחת חלק של בשר בקר עם חוט על 1 1/2 אינץ ' במרווחים.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
מניחים בשר בקר על המדף במחבת צלייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
מברשת עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מפזרים פלפל, אזובית ומלח. הכנס מדחום בשר כך קצה הוא בחלק העבה ביותר של בשר.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורםמרז ' ורם
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6
אופים חשפו 40 עד 50 דקות או עד מדחום קורא לפחות 60°. לכסות בשר עם אוהל של רדיד אלומיניום ולתת לעמוד על 15 דקות או עד מדחום קורא 145ºF. (הטמפרטורה תמשיך לעלות על 5º, בשר בקר יהיה קל יותר לגלף.)
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הסר מחרוזת מבשר לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות