קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

פילה בקר צלוי

פילה בקר צלוי
בשר צלוי טנדרלוין נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 538 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך בשר בקר tenderloin, שמן צמחי, עלי מרז'ורם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו פילה בקר צלוי עם פלפל קלוי ורוטב זית שחור, טנדרלוין בקר צלוי עם סלסה עגבניות קלויה, ו בשר צלוי טנדרלוין מדהים! איפה הבשר? (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425ºF.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
להפוך קצה קטן של בשר מתחת ל -6 סנטימטרים. תיקו הפך תחת חלק של בשר בקר עם חוט על 1 1/2 אינץ ' במרווחים.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
מניחים בשר בקר על המדף במחבת צלייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
מברשת עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
5
מפזרים פלפל, אזובית ומלח. הכנס מדחום בשר כך קצה הוא בחלק העבה ביותר של בשר.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורםמרז ' ורם
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6
אופים חשפו 40 עד 50 דקות או עד מדחום קורא לפחות 60°. לכסות בשר עם אוהל של רדיד אלומיניום ולתת לעמוד על 15 דקות או עד מדחום קורא 145ºF. (הטמפרטורה תמשיך לעלות על 5º, בשר בקר יהיה קל יותר לגלף.)
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
הסר מחרוזת מבשר לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות