פילה בקר צלוי עטוף בבייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל בשר קלוי טנדרלוין עטוף בייקון. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 730 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 61 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו ענפי רוזמרין ארוכים, חתיכת בשר טנדרלוין, פלפל טחון גס, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: בשר בקר עטוף בבייקון, בייקון עטוף בשר טנדרלוין עם מדיירה, ו בשר בקר עטוף בבייקון עם מילוי עשבי תיבול.
הוראות
מחממים תנור ל 232°. באמצעות סכין חדה קטנה, לחתוך 12 אינץ ' חריצים עמוקים על כל tenderloin בשר. הכנס פרוסות שום לחריצים. שפשף פלפל על כל הפילה. מסדרים פרוסות בייקון על משטח העבודה, חופפים מעט ויוצרים מלבן.
מקום 1 ענף רוזמרין למטה מרכז מלבן בייקון, בניצב פרוסות בייקון.
מניחים פילה על ענף רוזמרי.
מקום הנותרים 2 ענפי רוזמרין על גבי tenderloin. לעטוף פרוסות בייקון סביב tenderloin ורוזמרין כדי לצרף tenderloin לחלוטין.
מניחים פילה במחבת צלייה, בייקון מסתיים למטה. (ניתן להרכיב 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.)
טנדרלוין צלוי עד מדחום בשר מוכנס למרכז רושם 52° לנדיר, על 1 שעה.
הסר מהתנור. אוהל עם נייר כסף ולתת tenderloin לעמוד 10 דקות.
להעביר פילה ללוח חיתוך. מילואים סיר טפטוף ברוקולי Pancotto, אם תרצה. באמצעות סכין חדה גדולה, לחתוך tenderloin דרך בייקון ורוזמרין לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' ומגישים.