קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות16
מגזין

פילה בקר צלוי עטוף בבייקון

פילה בקר צלוי עטוף בבייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל בשר קלוי טנדרלוין עטוף בייקון. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 730 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 61 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו ענפי רוזמרין ארוכים, חתיכת בשר טנדרלוין, פלפל טחון גס, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: בשר בקר עטוף בבייקון, בייקון עטוף בשר טנדרלוין עם מדיירה, ו בשר בקר עטוף בבייקון עם מילוי עשבי תיבול.

הוראות

1
מחממים תנור ל 232°. באמצעות סכין חדה קטנה, לחתוך 12 אינץ ' חריצים עמוקים על כל tenderloin בשר. הכנס פרוסות שום לחריצים. שפשף פלפל על כל הפילה. מסדרים פרוסות בייקון על משטח העבודה, חופפים מעט ויוצרים מלבן.
מרכיבים שתצטרך
בשר טנדרלויןבשר טנדרלוין
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מקום 1 ענף רוזמרין למטה מרכז מלבן בייקון, בניצב פרוסות בייקון.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
צווארי עוףצווארי עוף
3
מניחים פילה על ענף רוזמרי.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
4
מקום הנותרים 2 ענפי רוזמרין על גבי tenderloin. לעטוף פרוסות בייקון סביב tenderloin ורוזמרין כדי לצרף tenderloin לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
צווארי עוףצווארי עוף
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
5
מניחים פילה במחבת צלייה, בייקון מסתיים למטה. (ניתן להרכיב 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.)
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
6
טנדרלוין צלוי עד מדחום בשר מוכנס למרכז רושם 52° לנדיר, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
הסר מהתנור. אוהל עם נייר כסף ולתת tenderloin לעמוד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
להעביר פילה ללוח חיתוך. מילואים סיר טפטוף ברוקולי Pancotto, אם תרצה. באמצעות סכין חדה גדולה, לחתוך tenderloin דרך בייקון ורוזמרין לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
צווארי עוףצווארי עוף
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות