פילה דג חרוך פשוט בפירורי לחם
. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. אם יש לך שמן צמחי, פילה אמנון, תערובת ההלבשה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. פילה דג חרוך פשוט בפירורי לחם, פילה דגים בפירורי לחם קל, ו פילה פולוק בפירורי לחם עבור 2 דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מניחים את פירורי הלחם בקערה. בצלחת רדודה, מערבבים את תערובת ההלבשה ושמן כדי ליצור משחה. מעיל פילה אמנון עם הדבק, ואז לדלות את פירורי הלחם כדי מעיל קל.
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית.
מניחים את הפילה במחבת, ומבשלים 5 דקות בכל צד, או עד חום זהוב בקלות flaked עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.