פילה האדוק ביין לבן
פילה האדוק ביין לבן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 942 קלוריות, 118 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא מלח, בצל ירוק, פילה חמור ים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 44 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פילה האדוק ביין לבן, פילה סול ביין לבן, ו פילה האדוק צלוי.
הוראות
מפזרים את הפילה במלח ופלפל.לדלות את הפילה בקלילות בקמח.
מניחים את הפילה בתבנית אפייה משומנת 13x9 אינץ'.נקודה עם חמאה ומפזרים פטרוזיליה ובצל ירוק.
יוצקים את היין סביב הפילה בתבנית האפייה.
אופים בתנור 400 במשך 12-14 דקות או עד פתיתי דגים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
האדוק ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.