קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

פילה הליבוט מטובל בקוקוס ועשב לימון עם חציל מעושן ועגבניות ג'ינג'ר צ' אטני

פילה הליבוט מטובל בקוקוס ועשב לימון עם חציל מעושן ועגבניות ג'ינג'ר צ' אטני
פילה הליבוט מטובל בקוקוס וlemongrass עם חציל מעושן ועגבניות ג'ינג'ר Chutney נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 35 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 421 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך כוסברה, חלב קוקוס, פילה הליבוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. נסו פילה הליבוט מטובל בקוקוס ועשב לימון עם חציל מעושן ועגבניות ג'ינג'ר צ' אטני, הליבוט בגריל עם רוטב קארי תירס-קוקוס ועגבניות צ'אטני דובדבן בגריל, ו עשב לימון ועגבניה דובדבן הליבוט En Papillote (מתכונים דומים).

הוראות

1
חציל חציל ישירות מעל להבת גז או ב broiler עד מושחר בכל רחבי וחציל מתחיל להתמוטט, מפנה מדי פעם, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
מניחים חצילים בקערה גדולה; מגניב 10 דקות. לקלף את העור; מניחים בשר חצילים במסננת להגדיר מעל קערה גדולה. לחץ על חצילים כדי לשחרר מיצים; תן לנקז 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
3
להעביר חצילים לקערה בינונית; להוסיף מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
חצילחציל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מערבבים תערובת תבלין טנדורי ושמן צמחי בקערה קטנה; מוסיפים חצילים ומחית עם מזלג מחית גס. העונה מעושן חצילים לפי הטעם עם מלח ופלפל. לעשות קדימה: חציל מעושן יכול להתבצע 1 יום קדימה. כיסוי וצינה. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן צמחישמן צמחי
תערובת תיבולתערובת תיבול
חצילחציל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מערבבים עגבניות חתוכות לקוביות, שמן זית, כוסברה טרייה קצוצה, וג ' ינג 'ר טרי מגורד בקערה קטנה; צ' אטני העונה לטעום עם מלח ופלפל. לעשות קדימה: Chutney יכול להתבצע 4 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
ג ' ינג ' ר טריג ' ינג ' ר טרי
שמן זיתשמן זית
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
7
להביא חלב קוקוס לא ממותק, מיץ צדפות, ו lemongrass להתבשל במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חלב קוקוס לא ממותקחלב קוקוס לא ממותק
מיץ צדפותמיץ צדפות
עשב לימוןעשב לימון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מפזרים הליבוט עם מלח ופלפל; מוסיפים למחבת. מבשלים עד הליבוט הוא רק אטום במרכז, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
הליבוטהליבוט
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
כפית של חצילים מעושנים למרכז של כל אחד 4 קערות רדודות. באמצעות מרית מחוררת, להעביר פילה הליבוט לקערות; מקום על גבי חצילים. כף של צ 'אטני עגבניות-ג' ינג ' ר לצד.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוטפילה הליבוט
חצילחציל
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
קערהקערה
10
מקשטים עם צנונים, נבטים, microgreens, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
נבטיםנבטים
צנוןצנון
1
חלב קוקוס לא ממותק ניתן למצוא בסופרמרקטים רבים ובשווקים הודיים, דרום מזרח אסיה ולטינית. ניתן למצוא נבטים למונגראס ודייקון צנון בחלק מהסופרמרקטים ובשווקים האסיאתיים. Microgreens נמכרים בכמה סופרמרקטים, שווקי החקלאים, וחנויות מזון מיוחדות.
מרכיבים שתצטרך
חלב קוקוס לא ממותקחלב קוקוס לא ממותק
נבטיםנבטים
עשב לימוןעשב לימון
צנון דייקוןצנון דייקון

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.