פילה חזיר מושרה בשום, לימון ואורגנו עם סלט יווני
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו פילה חזיר במרינדה בשום, לימון ואורגנו עם סלט יווני. מנה אחת מכילה 922 קלוריות, 45 גרם חלבון, ו 74 גרם שומן. מתאים ל-4 ומחירו 5 מנות.75 דולר למנה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -2 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם דבש, שום, שמן קנולן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הקנולן תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מחזורי דובדבן-משמש כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 83%. נסו סלט יווני עם עוף במרינדה אורגנו, סלט יווני פשוט ביותר עם ויניגרט לימון-אורגנו, ו סלט יווני פשוט עם ויניגרט לימון-אורגנו (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מערבבים את השום, הגרידה, המיץ, האורגנו והשמן בבלנדר ומערבבים לתערובת אחידה.
מכניסים את החזיר לתבנית אפייה, מוסיפים את המרינדה והופכים למעיל. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה עד 4 שעות.
מוציאים את החזיר מהמרינדה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. צולים עד להזהבה מכל הצדדים ומבשלים עד לבינוניות בינונית.
מברישים את הרדיצ ' יו והעגבניות בשמן וצולים עד שהם חרוכים קלות.
מוציאים את החזיר מהגריל לקרש חיתוך ואוהל רופף בנייר כסף.
תנו לנוח 10 דקות לפני החיתוך.
מוציאים את הרדיצ ' יו והעגבניות מהגריל ומניחים בצד להתקרר מעט.
מקציפים בקערה בינונית חומץ, חרדל, משחת אנשובי ונגיעה של דבש. מקציפים לאט את שמן הזית עד לתחליב.
מוסיפים את הרדיצ ' יו, העגבניות, הארוגולה, המלפפון, הזיתים והצלפים וזורקים לשילוב.
מעבירים לפלטה ומעליהם פרוסות פטה וחזיר.
מקשטים באורגנו טרי ומגישים.
יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה
בשר חזיר עובד ממש טוב עם מלבק, פינו נואר וסנגיובזה. הגוף הקל של פינו נואר נהדר לחתכים רזים, סנגיובזה בעלת גוף בינוני משלימה רטבים בשרניים, תבשילים ומנות מרובות מרכיבים אחרות, וזוגות טאני מלבק מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. אתה יכול לנסות את יאקוצ 'ויה סן פדרו דה יאקוצ' ויה מלבק. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -16 דולר לבקבוק.
![יאקוצ 'ויה סן פדרו דה יאקוצ' ויה מלבק]()
יאקוצ 'ויה סן פדרו דה יאקוצ' ויה מלבק
אף מזמין של עשן, זפת, שוש, סויה, דובדבן שחור ודומדמניות שחורות. זה מוביל ליין בעל גוף מלא עם שכבות של פירות עסיסיים, עומק וריכוז מעולים, וגימור ארוך וטהור. תערובת: 85% מלבק ו-15% קברנה סוביניון