קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות54
מגזין

פילה חזיר מושרה בשום, לימון ואורגנו עם סלט יווני

פילה חזיר מושרה בשום, לימון ואורגנו עם סלט יווני
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו פילה חזיר במרינדה בשום, לימון ואורגנו עם סלט יווני. מנה אחת מכילה 922 קלוריות, 45 גרם חלבון, ו 74 גרם שומן. מתאים ל-4 ומחירו 5 מנות.75 דולר למנה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -2 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם דבש, שום, שמן קנולן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הקנולן תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מחזורי דובדבן-משמש כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 83%. נסו סלט יווני עם עוף במרינדה אורגנו, סלט יווני פשוט ביותר עם ויניגרט לימון-אורגנו, ו סלט יווני פשוט עם ויניגרט לימון-אורגנו (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את השום, הגרידה, המיץ, האורגנו והשמן בבלנדר ומערבבים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מכניסים את החזיר לתבנית אפייה, מוסיפים את המרינדה והופכים למעיל. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4
מחממים גריל לגובה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
5
מוציאים את החזיר מהמרינדה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. צולים עד להזהבה מכל הצדדים ומבשלים עד לבינוניות בינונית.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
6
מברישים את הרדיצ ' יו והעגבניות בשמן וצולים עד שהם חרוכים קלות.
מרכיבים שתצטרך
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
7
מוציאים את החזיר מהגריל לקרש חיתוך ואוהל רופף בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8
תנו לנוח 10 דקות לפני החיתוך.
9
מוציאים את הרדיצ ' יו והעגבניות מהגריל ומניחים בצד להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
10
מקציפים בקערה בינונית חומץ, חרדל, משחת אנשובי ונגיעה של דבש. מקציפים לאט את שמן הזית עד לתחליב.
מרכיבים שתצטרך
משחת אנשובימשחת אנשובי
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
מוסיפים את הרדיצ ' יו, העגבניות, הארוגולה, המלפפון, הזיתים והצלפים וזורקים לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
12
מעבירים לפלטה ומעליהם פרוסות פטה וחזיר.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מבושלחזיר מבושל
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
13
מקשטים באורגנו טרי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו טריאורגנו טרי

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

בשר חזיר עובד ממש טוב עם מלבק, פינו נואר וסנגיובזה. הגוף הקל של פינו נואר נהדר לחתכים רזים, סנגיובזה בעלת גוף בינוני משלימה רטבים בשרניים, תבשילים ומנות מרובות מרכיבים אחרות, וזוגות טאני מלבק מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. אתה יכול לנסות את יאקוצ 'ויה סן פדרו דה יאקוצ' ויה מלבק. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -16 דולר לבקבוק.
יאקוצ 'ויה סן פדרו דה יאקוצ' ויה מלבק
יאקוצ 'ויה סן פדרו דה יאקוצ' ויה מלבק
אף מזמין של עשן, זפת, שוש, סויה, דובדבן שחור ודומדמניות שחורות. זה מוביל ליין בעל גוף מלא עם שכבות של פירות עסיסיים, עומק וריכוז מעולים, וגימור ארוך וטהור. תערובת: 85% מלבק ו-15% קברנה סוביניון