קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות54
מגזין

פילה חזיר מושרה בשום, לימון ואורגנו עם סלט יווני

פילה חזיר מושרה בשום, לימון ואורגנו עם סלט יווני
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו פילה חזיר במרינדה בשום, לימון ואורגנו עם סלט יווני. מנה אחת מכילה 922 קלוריות, 45 גרם חלבון, ו 74 גרם שומן. מתאים ל-4 ומחירו 5 מנות.75 דולר למנה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -2 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם דבש, שום, שמן קנולן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הקנולן תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מחזורי דובדבן-משמש כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 83%. נסו סלט יווני עם עוף במרינדה אורגנו, סלט יווני פשוט ביותר עם ויניגרט לימון-אורגנו, ו סלט יווני פשוט עם ויניגרט לימון-אורגנו (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את השום, הגרידה, המיץ, האורגנו והשמן בבלנדר ומערבבים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מכניסים את החזיר לתבנית אפייה, מוסיפים את המרינדה והופכים למעיל. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
4
מחממים גריל לגובה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
מוציאים את החזיר מהמרינדה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. צולים עד להזהבה מכל הצדדים ומבשלים עד לבינוניות בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
מברישים את הרדיצ ' יו והעגבניות בשמן וצולים עד שהם חרוכים קלות.
מרכיבים שתצטרך
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
7
מוציאים את החזיר מהגריל לקרש חיתוך ואוהל רופף בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
תנו לנוח 10 דקות לפני החיתוך.
9
מוציאים את הרדיצ ' יו והעגבניות מהגריל ומניחים בצד להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
10
מקציפים בקערה בינונית חומץ, חרדל, משחת אנשובי ונגיעה של דבש. מקציפים לאט את שמן הזית עד לתחליב.
מרכיבים שתצטרך
משחת אנשובימשחת אנשובי
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מוסיפים את הרדיצ ' יו, העגבניות, הארוגולה, המלפפון, הזיתים והצלפים וזורקים לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
12
מעבירים לפלטה ומעליהם פרוסות פטה וחזיר.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מבושלחזיר מבושל
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
13
מקשטים באורגנו טרי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו טריאורגנו טרי

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

בשר חזיר עובד ממש טוב עם מלבק, פינו נואר וסנגיובזה. הגוף הקל של פינו נואר נהדר לחתכים רזים, סנגיובזה בעלת גוף בינוני משלימה רטבים בשרניים, תבשילים ומנות מרובות מרכיבים אחרות, וזוגות טאני מלבק מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. אתה יכול לנסות את יאקוצ 'ויה סן פדרו דה יאקוצ' ויה מלבק. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -16 דולר לבקבוק.
יאקוצ 'ויה סן פדרו דה יאקוצ' ויה מלבק
יאקוצ 'ויה סן פדרו דה יאקוצ' ויה מלבק
אף מזמין של עשן, זפת, שוש, סויה, דובדבן שחור ודומדמניות שחורות. זה מוביל ליין בעל גוף מלא עם שכבות של פירות עסיסיים, עומק וריכוז מעולים, וגימור ארוך וטהור. תערובת: 85% מלבק ו-15% קברנה סוביניון