פילה חזיר עם בצל אדום מזוגג
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו שקדי חזיר עם בצל אדום מזוגג. מתכון זה משמש 8. מנה אחת מכילה 223 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חומץ בלסמי, מרק עוף, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 6 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 63%, המנה הזו מוצקה. נסו פילה חזיר מזוגג מתוק וחריף עם מחית תפוחי אדמה אדומה, שקדי חזיר קלויים עם סלסת בצל כתום ואדום, ו פילה חזיר יוקאטלן עם סלט ג'יקמה, אבוקדו ובצל אדום עבור מתכונים דומים.
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את הטימין, השמן, המלח והפלפל; הוסף חזיר. חותם שקית ולהפוך מעיל; משרים בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
בינתיים מטגנים בצל בשמן עד שהוא רך; מוסיפים את היין, הצימוקים, הסוכר והמלח. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, במשך 45 דקות או עד שהנוזל מתאדה. מערבבים חומץ וטימין; מבשלים ומערבבים עוד 10 דקות לתערובת טעמים. הניחו בצד.
מסננים וזורקים את המרינדה.
מניחים חזיר על מתלה מצופה בתרסיס בישול בתבנית צלייה רדודה.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 425 מעלות למשך 20-30 דקות או עד שמדחום בשר קורא 160 מעלות.
הניחו לעמוד 5-10 דקות לפני החיתוך.
מגישים עם תוספת בצל אדום חם.
יין מומלץ: פינו נואר, Malbec, סנג ' ובזה
פילה חזיר בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, מלבק וסנגיובזה. גופו הקל של פינו נואר נהדר לחתכים רזים, סנג ' יובזה בעלת גוף בינוני משלימה רטבים בשריים, תבשילים ומנות מרובות מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני בעל גוף מלא עם נתחי שומן וברביקיו. אתה יכול לנסות ספסל סונומה החוף פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-20 דולר לבקבוק.
![ספסל סונומה חוף פינו נואר]()
ספסל סונומה חוף פינו נואר
רזה, תוססת ומענגת. מקורו בעיקר מ-סנג 'יאקומו אמארל רנצ' ויניארד בסונומה קוסט אווה. זהו יין בעל מבנה רזה ואלגנטי וחומציות תוססת, המזכיר Burgundy.It משלים רטבים עשירים, בשרים קלויים ואוהב להיות מזווג עם עופות.