קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

פילה חזיר עם עגבניה חרוכה-סלסת ג'לפנו

פילה חזיר עם עגבניה חרוכה-סלסת ג'לפנו
פילה חזיר עם עגבניה חרוכה-סלסת ג'לפנו עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב ו -30 שלם מגיש 6 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 32 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 319 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל מקסיקני. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו אבקת צ'ילה צ' יפוטלה, שמן צמחי, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 67%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: פילה חזיר עם עגבנייה חרוכה וסלסת ג'לפנו, בשר חזיר נאצ'וס עם רוטב מורניי, אבוקדו תירס, ג' לפנו חרוך וגבינת עיזים, ו סלט אורז גזר ג'לפנו עם פלפלים חרוכים, פפיטות וסלסת אבוקדו-עגבניות.

הוראות

1
הכן גריל לבישול בחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מברישים את סורג הגריל בשמן. צולים את העגבניות, הג ' לפנו והבצל, הופכים לעתים קרובות, עד שהירקות חרוכים בכל רחביו. כשהוא קריר מספיק לטיפול, גזע וזרע את הג ' לפנו (השאר את הזרעים לסלסה חמה יותר), וקצץ את קצה השורש מהבצל. קוצצים את הירקות בסכין או דופקים אותם בקצרה במעבד מזון. מערבבים פנימה את הכוסברה, השום והמלח והפלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
Dientes De AjoDientes De Ajo
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
בינתיים מברישים את החזיר בשמן ומפזרים אבקת צ ' ילה, מלח ופלפל. צולים את החזיר, הופכים מדי פעם, עד שמד חום לקריאה מיידית המוחדר לחלק העבה ביותר של החזיר רושם 145 מעלות צלזיוס, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מעבירים את החזיר לקרש חיתוך ונותנים לנוח 10 דקות. פורסים את החזיר ומגישים עם הסלסה.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך

יין מומלץ: פינו נואר, Malbec, סנג ' ובזה

פינו נואר, מלבק וסנג ' ובזה הם הבחירות המובילות שלי לבשר חזיר. גופו הקל של פינו נואר נהדר לחתכים רזים, סנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלים רטבים בשריים, תבשילים ומנות מרובות מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאניים בעלי גוף מלא עם חתכים שומניים וברביקיו. רוז הזכוכית של פינו נואר עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
שושנת כוס הים של פינו נואר
שושנת כוס הים של פינו נואר
השתקפות יפה של טרואר החוף הבתולי של מחוז מונטריי, הרוז המרופד נפתח עם תותי בר ריחניים ועלי ורדים מיובשים על האף. טעמים של דובדבן עסיסי ופטל בשלים מאוזנים על ידי חומציות מרעננת וגימור פריך ונקי. יין תוסס זה הוא שותף תפריט מגוון, זיווג יוצא דופן עם פרושוטו ומלון או עוגות סרטנים עם איולי פיקנטי.