פילה חזיר עם רוטב דובדבן מלוח
בשר חזיר פילה עם רוטב דובדבנים מתובל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 212 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם פלפל, מלח, מרק עוף פחות נתרן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בשר חזיר עם פילה ברוטב תאנה, בשר חזיר ממולא Tenderloin עם Marsala-רוטב פורט, ו בשר חזיר צלוי עם רוטב דובדבן-פורט טארט (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את היציאה במדד זכוכית 1 כוס. מיקרוגל ב 20 שניות גבוהות או עד חם מאוד.
שלב נמל ודובדבנים; לכסות ולתת לעמוד 10 דקות או עד רך.
מסננים דובדבנים במסננת מעל קערה, שומר פורט.
מערבבים קמח, כוסברה, מלח ופלפל בצלחת רדודה. לדלות חזיר בתערובת קמח. ממיסים חמאה במחבת כבדה גדולה על חום בינוני-גבוה.
להוסיף חזיר; לבשל 3 דקות בכל צד או עד השחמה.
הסר חזיר; מערבבים בנמל שמור, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות משחימים.
מוסיפים דובדבנים ובצלי שאלוט. להפחית את החום; לבשל 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים במרק; מביאים לרתיחה.
להחזיר חזיר למחבת. מכסים חלקית ומבשלים 10 דקות. לחשוף ולבשל 12 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך אוגרי חלק עבים 155( מעט ורוד), הפיכת בשר חזיר מדי פעם.
חותכים לפרוסות, ומגישים עם רוטב.