עוגיות שיבולת השועל של אהרון עם פצפוצי שוקולד
אם יש לכם תערובת פודינג חמאה מיידית, שיבולת שועל מגולגלת, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגיות שיבולת שועל שוקולד צ'אנק, עוגיות שיבולת שועל שוקולד צ'אנק, ו עוגיות שיבולת שועל שוקולד צ'אנק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל מצעים לעוגיות.
בקערה גדולה, מערבבים יחד תערובת עוגה, פודינג מיידי, ושיבולת שועל מגולגלת.
מוסיפים שמן, שמנת חמוצה, מים ווניל; מערבבים עד מעורבב היטב. מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
מגלגלים בצק לכדורי 1 1/2 אינץ', ומניחים 2 אינץ ' בנפרד על יריעות העוגיות מוכנות.
אופים במשך 8 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש. אפשר לעוגיות להתקרר על תבנית אפייה במשך 5 דקות לפני העברה למתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.