קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

עוגיות שיבולת השועל של אהרון עם פצפוצי שוקולד

עוגיות שיבולת השועל של אהרון עם פצפוצי שוקולד
אם יש לכם תערובת פודינג חמאה מיידית, שיבולת שועל מגולגלת, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגיות שיבולת שועל שוקולד צ'אנק, עוגיות שיבולת שועל שוקולד צ'אנק, ו עוגיות שיבולת שועל שוקולד צ'אנק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל מצעים לעוגיות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
בקערה גדולה, מערבבים יחד תערובת עוגה, פודינג מיידי, ושיבולת שועל מגולגלת.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגהתערובת עוגה
שיבולת שועל מגולגלתשיבולת שועל מגולגלת
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים שמן, שמנת חמוצה, מים ווניל; מערבבים עד מעורבב היטב. מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
ונילוניל
מיםמים
שמן בישולשמן בישול
4
מגלגלים בצק לכדורי 1 1/2 אינץ', ומניחים 2 אינץ ' בנפרד על יריעות העוגיות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים במשך 8 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש. אפשר לעוגיות להתקרר על תבנית אפייה במשך 5 דקות לפני העברה למתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור