פילה חזיר עם רוטב חמוציות
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. מתכון זה מ טעם הבית דורש שמנת מתוקה כבדה, מיץ חמוציות, עמילן תירס וקציצות חזיר. זה מושלם עבור חג ההודיה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 55%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: פילה חזיר עם רוטב רימונים חמוציות, פילה חזיר עם רוטב יין חמוציות, ו פילה חזיר עם רוטב צ'יפוטלה-חמוציות.
הוראות
חותכים שקדים ל-1/2 אינץ'. פרוסות; משטחים ל-1/4 אינץ'. עובי.
מפזרים מלח ופלפל. במחבת על אש בינונית-גבוהה, חזיר חום משני הצדדים בחמאה בקבוצות.
בקערה שלבו את רוטב החמוציות, מיץ החמוציות, השמנת והיין או המיץ הנוסף.
יוצקים למחבת; מבשלים, לא מכוסים, במשך 7-10 דקות או עד שהם מצטמצמים בחצי.
שלב עמילן תירס ומיץ תפוחים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים בהדרגה לתערובת חמוציות. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.