פילה חזיר פילה עם תפוחים ורוטב סיידר
פילה חזיר פילה עם תפוחים ורוטב סיידר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 304 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך כרישה, שמן זית, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בשר חזיר צלוי עם תפוחים ורוטב סיידר, Tenderloin חזיר תפוחים סיידר תפוחים עם תפוחי אדמה ותפוחים, ו בשר חזיר פילה עם טימין - שומר ספייס לשפשף רוטב שמנת סיידר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מלח, 1/4 פלפל כפית, טימין, ושום בקערה קטנה. לשפשף תערובת תבלינים על בשר חזיר.
חום 1 כף שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף חזיר; לבשל 5 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
אופים 14 דקות או עד רשם חזיר 16
הסר מהתנור; תן לעמוד 5 דקות.
חום שנותר 1 כפית שמן במחבת על חום בינוני-גבוה.
להוסיף כרישה, תפוחים, מלח, ו 1/4 כפית פלפל. מבשלים 6 דקות או עד רך משחימים קלות, ערבוב לעתים קרובות.
מערבבים מים וקמח בקערה קטנה; להפריש.
הסר תערובת תפוחים מן פאן; לשמור על חם.
הוסף 3/4 כוס סיידר למחבת, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. מביאים לרתיחה. מבשלים 2 דקות או עד מופחת 1/2 כוס.
מוסיפים תערובת קמח סיידר מופחת, ערבוב עם מקצף. מבשלים 1 דקה.
הסר מהחום. מערבבים בקצפת.
פרוסת חזיר דק. מחלקים תערובת תפוחים באופן שווה בין 4 צלחות; לשרת חזיר לצד. רוטב כפית על חזיר ותפוחים.
מבחר היינות של אנדריאה: לשרדונה קליפורני מותסס בחבית יש שפע של תווי תפוחים להדהד את הרוטב ומספיק גוף לעמוד מול החזיר. נסה סנט פרנסיס, סונומה 2002, $