פילה חזיר צלוי במחבת עם רוטב ברביקיו של תמרינדי-אננס וטבעות בצל של חלב חמאה וקסקבל צ'ילה עשויות להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלכם. מנה אחת מכילה 1488 קלוריות, 81 גרם חלבון, ו 57 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 54% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לך פילה חזיר, אבקת צ'ילי אנצ' ו, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. הציון הזה די טוב. נסו פילה חזיר עם רוטב ברביקיו גויאבה, טבעות בצל חמאה, ו טבעות בצל חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים ציר עוף בסיר בינוני על אש גבוהה ומצמצמים ל -4 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מחממים שמן זית בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים את אבקות הצ ' ילה ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
5
מוסיפים את הציר המופחת ומביאים לרתיחה, מקציפים פנימה את משחת התמרינדי והסוכר החום.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תמרינדי
דיאט קרם סודה
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מוסיפים את האננס ומבשלים על אש בינונית-נמוכה עד שהאננס רך מאוד, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)
7
מניחים את התערובת, בקבוצות, בבלנדר ומסננים לסיר נקי. מבשלים 15 עד 20 דקות עד להפחתה קלה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מחממים שמן זית במחבת מטגן בינונית על אש גבוהה. מתבלים את החזיר באבקת האנצ ' ו, מלח ופלפל שחור גרוס גס. צורבים היטב מכל הצדדים עד להזהבה.
להסיר ולתת מנוחה 10 דקות לפני חיתוך על הטיה. כפית רוטב על מגש, למעלה עם פרוסות חזיר, טפטוף עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מבושל
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
12
בקערת ערבוב שלבו את הקמח, חלב החמאה, הקאיין והמלח לפי הטעם ליצירת בלילה. משרים את הטבעות בצל בבלילה במשך 2 שעות או יותר במקרר. כשמוכנים לטגן, מחממים את השמן ל 375 מעלות פרנהייט, או עד שטיפת בלילה רוחשת. מחפרים את טבעות הבצל בקמח מתובל ומטגנים, הופכים, בקבוצות, עד שהם רכים וזהובים, 3 עד 4 דקות.
בשר חזיר בתפריט? נסה להתאים עם מלבק, פינו נואר וסנגיובזה. הגוף הקל של פינו נואר נהדר לחתכים רזים, סנגיובזה בעלת גוף בינוני משלימה רטבים בשרניים, תבשילים ומנות מרובות מרכיבים אחרות, וזוגות טאני מלבק מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא יאקוצ 'ויה סן פדרו דה יאקוצ' ויה מלבק. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
יאקוצ 'ויה סן פדרו דה יאקוצ' ויה מלבק
אף מזמין של עשן, זפת, שוש, סויה, דובדבן שחור ודומדמניות שחורות. זה מוביל ליין בעל גוף מלא עם שכבות של פירות עסיסיים, עומק וריכוז מעולים, וגימור ארוך וטהור. תערובת: 85% מלבק ו-15% קברנה סוביניון