קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות4
ציון בריאות53
מגזין

פילה חזיר צלוי במחבת עם תמרינדי-רוטב ברביקיו אננס וחלב חמאה וקסקבל טבעות בצל צ'ילה

פילה חזיר צלוי במחבת עם תמרינדי-רוטב ברביקיו אננס וחלב חמאה וקסקבל טבעות בצל צ'ילה
פילה חזיר צלוי במחבת עם רוטב ברביקיו של תמרינדי-אננס וטבעות בצל של חלב חמאה וקסקבל צ'ילה עשויות להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלכם. מנה אחת מכילה 1488 קלוריות, 81 גרם חלבון, ו 57 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 54% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לך פילה חזיר, אבקת צ'ילי אנצ' ו, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. הציון הזה די טוב. נסו פילה חזיר עם רוטב ברביקיו גויאבה, טבעות בצל חמאה, ו טבעות בצל חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים ציר עוף בסיר בינוני על אש גבוהה ומצמצמים ל -4 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מחממים שמן זית בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים את אבקות הצ ' ילה ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
5
מוסיפים את הציר המופחת ומביאים לרתיחה, מקציפים פנימה את משחת התמרינדי והסוכר החום.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תמרינדיהדבק תמרינדי
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מוסיפים את האננס ומבשלים על אש בינונית-נמוכה עד שהאננס רך מאוד, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
7
מניחים את התערובת, בקבוצות, בבלנדר ומסננים לסיר נקי. מבשלים 15 עד 20 דקות עד להפחתה קלה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מחממים שמן זית במחבת מטגן בינונית על אש גבוהה. מתבלים את החזיר באבקת האנצ ' ו, מלח ופלפל שחור גרוס גס. צורבים היטב מכל הצדדים עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון גספלפל שחור טחון גס
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מכניסים את התבנית לתנור וממשיכים לבשל 8 עד 10 דקות עד שהחזיר פשוט מבושל.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
להסיר ולתת מנוחה 10 דקות לפני חיתוך על הטיה. כפית רוטב על מגש, למעלה עם פרוסות חזיר, טפטוף עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מבושלחזיר מבושל
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
12
בקערת ערבוב שלבו את הקמח, חלב החמאה, הקאיין והמלח לפי הטעם ליצירת בלילה. משרים את הטבעות בצל בבלילה במשך 2 שעות או יותר במקרר. כשמוכנים לטגן, מחממים את השמן ל 375 מעלות פרנהייט, או עד שטיפת בלילה רוחשת. מחפרים את טבעות הבצל בקמח מתובל ומטגנים, הופכים, בקבוצות, עד שהם רכים וזהובים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
13
מסננים על מגבות נייר ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
14
מגישים מיד.

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעיםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים11 קילו קישואים,פובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעיםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים3(חוֹרֶף)דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)4ריבס, קצוץ טרי או קפואקאייןקאיין2בצל צהוב בינוני, קצוץ1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אבקת pasilla צ'ילהאבקת pasilla צ'ילה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה4ציפורןשום, קצוץ גסשום, קצוץ גס4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור קרקע גסמלח ופלפל שחור קרקע גס2(חוֹרֶף)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1בצל ספרדי, קצוץ גסבצל ספרדי, קצוץ גס3largesבצל ספרדי, חתוך קלוף לטבעות בגודל 3/4 אינץבצל ספרדי, חתוך קלוף לטבעות בגודל 3/4 אינץ9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאננס קצוץאננס קצוץ907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר חזיר פילהבשר חזיר פילה4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח מתובל (מלח ופלפל)קמח מתובל (מלח ופלפל)2(חוֹרֶף)הדבק תמרינדיהדבק תמרינדי

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

בשר חזיר בתפריט? נסה להתאים עם מלבק, פינו נואר וסנגיובזה. הגוף הקל של פינו נואר נהדר לחתכים רזים, סנגיובזה בעלת גוף בינוני משלימה רטבים בשרניים, תבשילים ומנות מרובות מרכיבים אחרות, וזוגות טאני מלבק מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא יאקוצ 'ויה סן פדרו דה יאקוצ' ויה מלבק. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
יאקוצ 'ויה סן פדרו דה יאקוצ' ויה מלבק
יאקוצ 'ויה סן פדרו דה יאקוצ' ויה מלבק
אף מזמין של עשן, זפת, שוש, סויה, דובדבן שחור ודומדמניות שחורות. זה מוביל ליין בעל גוף מלא עם שכבות של פירות עסיסיים, עומק וריכוז מעולים, וגימור ארוך וטהור. תערובת: 85% מלבק ו-15% קברנה סוביניון