פילה מיניון ותותים בלסמיים
פילה מיניון ותותים בלסמיים נטול גלוטן, ו ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 612 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 44 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם יש לכם מלח ופלפל, פילה פילה בשר בקר, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכונים דומים: פילה מיניון מזוגגג בלסמי, פילה מיניון ביין אדום בלסמי הפחתת, ו שיפודי פילה מיניון עם הפחתת בלסמי.
הוראות
מערבבים יחד את התותים, סוכר חום וחומץ בלסמי בקערה, ומאפשרים לשבת במשך 1 עד 3 שעות, ערבוב מדי פעם.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מחממים שמן זית בתנור-בטוח, פלדה כבדה או מחבת ברזל יצוק על חום גבוה.
מפזרים את הפילה במלח ופלפל משני הצדדים, מניחים בעדינות במחבת החמה, וצורעים כל צד עד משחימים היטב, 1 עד 2 דקות לכל צד. החלק את המחבת לתנור שחומם מראש, ומבשל עד שהם מתחילים להיות המשרד והם אדמדם ורוד ועסיסי במרכז, כ 10 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 130 מעלות F (54 מעלות C).
מעבירים את הסטייקים למגש, ואוהל עם נייר כסף לנוח.
יוצקים מיצי סטייק מהמחבת לסיר קטן. מסננים את התותים וזורקים את הנוזל.
מוסיפים את התותים למיצי הסטייק, מביאים את הרוטב לרתיחה על אש בינונית-נמוכה, וממיסים את החמאה לרוטב, ומטים את המחבת מספר פעמים כדי לשלב בעדינות את החמאה לרוטב.
מגישים כל פילה עם כ 1/2 כוס תותים ומפזרים פלפל שחור טחון טרי.