קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות26
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פילה מיניון ממולא סרטנים

פילה מיניון ממולא סרטנים
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן וראשוני מתכונים לרפרטואר שלך, פילה מיניון ממולא סרטנים עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתכון זה משמש 2. זה מנות ראשונות יש 326 קלוריות, 47 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם בשר סרטן גוש, חמאה, גבינת פרמזן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 64%, וזה די טוב. מתכונים דומים: פילה מיניון ממולא סרטנים, פילה מיניון ממולא סרטנים, ו פילה מיניון ממולא סרטנים.

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב את הסרטןבשר, גבינה, בצל וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
בשר סרטניםבשר סרטנים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מפזרים סטייקים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
3
חותכים חריץ אופקי דרך כל סטייק עד 1/2 אינץ'. של הצד הנגדי, יוצר כיס. ממלאים 1/2 כוס תערובת סרטנים. מאובטח עם מחרוזת מטבח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
סרטןסרטן
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
4
לצלות 4 ב. מהחום למשך 7-9 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לתועלת הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום צריך לקרוא 145 ת'; בינוני, 160 ת'; כל הכבוד, 170 ת').
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5
מניחים לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.