פילה מיניון, שעועית וסלט ארוגולה
גשו לסופר וקנו מעט ארוגולה, עלי אורגנו, פלחי לימון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. וזה מעולה. מתכונים דומים: פילה מיניון עם סלט ארוגולה, פילה מיניון קרפצ'יו עם סלט קיסר מיני וביצה עלומה, ו פילה מיניון.
הוראות
מיון שעועית עבור פסולת, ולאחר מכן לשטוף. מביאים שעועית ו 6 כוסות מים לרתיחה מעל חום גבוה במחבת 5-6 ליטר. כיסוי, להרתיח במשך 2 דקות, ולהסיר מהחום. שעועית מוכנים לבשל לאחר השרייה במשך 2 שעות, אבל הם לעיכול יותר לאחר 4 שעות.
מסננים ושוטפים את השעועית.
בשר חום ב 1 כפית שמן במחבת 10-12 אינץ ' על חום בינוני גבוה, מפנה לפי הצורך, על 20 שניות לכל צד. תשליך שמן.
הרם בשר למחבת אפייה 9 אינץ'.
אופים בתנור 350 עד מדחום מוכנס לתוך הצד של סטייק מגיע 128, 20 עד 25 דקות.
תן לבשר להתקרר, ואז לצנן אטום עד קר, על 1 שעה.
שלב מרווה, טימין, אורגנו; להפריש 3 כפות של התערובת. חותכים דק בשר על פני התבואה ומניחים במחבת 9 אינץ'.
מערבבים עם 2 כפות שמן, ואז מפזרים באופן שווה עם עשבי תיבול שנותרו, מלח ופלפל. צ ' יל אטום לפחות 30 דקות או עד 4 שעות.
בעוד בשר מבשל ומקרר, להביא שעועית 2 ליטרים מים לרתיחה מעל חום גבוה במחבת 5-6 ליטר. להפחית חום ומבשלים, מכוסה, במשך 40 דקות.
להוסיף 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל. מבשלים עד שעועית הם רק במכרז לנשוך, 30 עד 40 דקות.
במחבת 6 עד 8 אינץ ' מעל חום בינוני, מערבבים את השמן הנותר ואת השום עד השום הוא זהב חיוור, על 2 דקות. מערבבים בתערובת עשב שמורה.
מוסיפים מיץ לימון. אם עושים קדימה, צ ' יל אטום עד 4 שעות.
להביא בשר (ושעועית, אם צונן) לטמפרטורת החדר. סדר ארוגולה בקערה רחבה. שעועית כפית ובשר למעלה.
מקשטים עם פרמזן ומגישים עם פלחי לימון כדי לסחוט על סלט.