פילה סלמון ממולא תרד
. אם יש לכם תרד תינוק, צנוברים, עגבניות מיובשות ארוזות ויבשות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פילה סלמון ממולא תרד, פילה דגים ממולא סרטן & תרד, ו סלמון ממולא תרד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. לעשות חריץ שני שלישים של הדרך דרך מרכז כל פילה סלמון לוודא שלא לחתוך את כל הדרך. מתבלים כל פילה במלח ופלפל. בקערה, לשלב את התרד,פסטו, עגבניות, וצנוברים. כפית 1/3 כוס התערובת לתוך כל חריץ.
מסדרים את הפילה על מחבת מטאטא מצופה ספריי בישול. צלי במשך 8 עד 10 דקות או עד תערובת התרד מחומם דרך.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פולי ג ' ונסון Carneros שרדונה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.