קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות77
מגזין

פילה סלמון עם ציפוי ווסאבי

פילה סלמון עם ציפוי ווסאבי
פילה סלמון עם ציפוי ווסאבי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 753 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. אם יש לך אורז, אבקה להדביק, מנטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו [] פילה סלמון בגריל עם רוטב ווסאבי ולימון {לילה התאריך שלי עם אפליקציית Facebook Wintertainer של איקאה}, סלמון ווסאבי מצופה בפנקו ברוטב שמנת וסאבי כתום, ו סלמון ווסאבי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר, לבשל את אורז בר (שני חלקים מים לחלק אחד אורז) על ידי רותחים במשך 45 דקות. השאר בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
בינתיים, בסיר אחר, לכסות את הסלק עם מים; להביא לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשל במשך כ 30 דקות, עד הסלק הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מסננים, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף את העור ולחתוך את הסלק לחתיכות גסות.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
4
קוצצים את הרימון לשניים ומוציאים את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
רימוןרימון
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
5
מוסיף את הרימון, סלק, שמן זית, ונענע לאורז. השאר בצד.
מרכיבים שתצטרך
רימוןרימון
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
6
הפוך את ציפוי ווסאבי על ידי ערבוב יחד את המיונז, כמון, ווסאבי. לטעום ולהתאים אם אתה רוצה. מחממים התנור ל 350°f / 180°C.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
ווסאביווסאבי
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
לשטוף ולייבש את הסלמון, ואת העונה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
8
מחממים מחבת או מחבת חסינת אש גדולה מספיק כדי להתאים הן פילה סלמון, וכאשר הוא צורב חם, טיפה סלמון, עור בצד למטה. הפעל לאחר 5 דקות או כאשר העור הוא חום ופריך. תוריד את החום, בזהירות להסתובב שוב, ולכפות את ציפוי ווסאבי על החלק העליון של הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ווסאביווסאבי
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מכניסים את המחבת לתנור ומבשלים כ -10 דקות, עד שהציפוי מתחיל להשחים.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מגישים על אורז בר.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
11
מתכונים על ידי סופי דאל. Reprinted עם רשות מאוד מחבב מזון: שנה במתכונים על ידי סופי דאל, © 201
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
12
Published by Ten Speed Press, a division of Random House, Inc.סופי דאל החלה את הקריירה שלה כדוגמנית, אבל הכתיבה הייתה תמיד האהבה הראשונה שלה. ב - 2003 כתבה נובלה מאוירת בשם "האיש עם העיניים המרקדות", שהיה רב מכר של הטיימס. לאחר מכן פרסם רומן בשם "Playing with the Grown-Ups", שהתפרסם בשנת 200 וזכה לשבחים רבים על ידי בלומסברי.
13
דאל היא עורכת שותפה בווג הבריטי. היא גם כתבה עבור Us Vogue, Waitrose Food Illustrated magazine, The Observer, the Guardian, And the Saturday Times Magazine, בין היתר.אכלנית וטבחית מסורה, היא כתבה ספר המתעד את ביש המזל שלה עם אוכל, התענוגות החושניים של גברת דאהל, שפורסם בהוצאת הארפר
14
קולינס ב-2009, שהיה רב המכר שלה ב-Second Times. בעקבות ההצלחה של תענוגות חושניים, דאל כתבה והציגה סדרת בישול פופולרית בת שישה חלקים של BBC2, The Delicious Miss Dahl, ששודרה במספר מדינות ברחבי העולם.דאהל חיה באנגליה, שם היא ממשיכה לעבוד על העיתונאות שלה, הספרות והאפייה.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה אחוזת רושיולי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.