פילה סלמון צלוי
פילה סלמון צלוי דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 53 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, סלמון, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה די גרוע. נסו פילה סלמון, פילה סלמון מזוגג, ו פילה סלמון ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף דגים ולייבש. הגדר דגים, עור למטה, על גיליון של רדיד כבד לקצץ לסכל כדי להפוך את השפה על 2 אינץ ' רחב יותר מאשר דגים. מקפלים רדיד עודף כדי ליצור שפה סביב דגים.
בקערה, מערבבים חמאה, יין, מיץ לימון ורוטב סויה.
אם משתמשים בלוחות פחם, תל ולהצית 60 בריחים על הבעירה של ברביקיו עם מכסה. כאשר briquets מנוקדים עם אפר אפור, בתוך 15 עד 20 דקות, לדחוף כמויות שוות לצדדים מנוגדים של אש.
הוסף עוד 5 סעודות לכל תל של גחלים. הגדר מחבת טפטוף על עלה אש בין גחלים.
אם באמצעות ברביקיו גז, להפוך את כל המבערים למכסה גבוה וסגור במשך 10 דקות. התאם מבערים לבישול עקיף (אין מרכז חום כלפי מטה) ולשמור על גבוה.
הגדר דגים, לסכל למטה, על גריל אבל לא על מקור חום.
דגים מברשת בנדיבות עם תערובת חמאה, ואז שוב על כל 5 דקות, עד דגים הוא אטום אבל עדיין לח למראה במרכז החלק העבה ביותר (לחתוך לבדוק), 20 עד 30 דקות. מכסה גריל (פתחי אוורור לפחם).
החלק תבנית אפייה גדולה, ללא מסגרת מתחת לסכל, ולאחר מכן החלק את הדגים מהמחבת על מגש.
חותכים דגים לחלקים ולהרים מן העור. מתבלים במיץ מפלחי לימון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה נהר רוסית יקב לגונה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
![יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי]()
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.