קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

פילה סלמון צלוי

פילה סלמון צלוי
פילה סלמון צלוי דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 53 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, סלמון, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה די גרוע. נסו פילה סלמון, פילה סלמון מזוגג, ו פילה סלמון ים תיכוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף דגים ולייבש. הגדר דגים, עור למטה, על גיליון של רדיד כבד לקצץ לסכל כדי להפוך את השפה על 2 אינץ ' רחב יותר מאשר דגים. מקפלים רדיד עודף כדי ליצור שפה סביב דגים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
בקערה, מערבבים חמאה, יין, מיץ לימון ורוטב סויה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
3
הכן ברביקיו לחום עקיף.
4
אם משתמשים בלוחות פחם, תל ולהצית 60 בריחים על הבעירה של ברביקיו עם מכסה. כאשר briquets מנוקדים עם אפר אפור, בתוך 15 עד 20 דקות, לדחוף כמויות שוות לצדדים מנוגדים של אש.
5
הוסף עוד 5 סעודות לכל תל של גחלים. הגדר מחבת טפטוף על עלה אש בין גחלים.
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
6
אם באמצעות ברביקיו גז, להפוך את כל המבערים למכסה גבוה וסגור במשך 10 דקות. התאם מבערים לבישול עקיף (אין מרכז חום כלפי מטה) ולשמור על גבוה.
7
הגדר דגים, לסכל למטה, על גריל אבל לא על מקור חום.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
דגים מברשת בנדיבות עם תערובת חמאה, ואז שוב על כל 5 דקות, עד דגים הוא אטום אבל עדיין לח למראה במרכז החלק העבה ביותר (לחתוך לבדוק), 20 עד 30 דקות. מכסה גריל (פתחי אוורור לפחם).
מרכיבים שתצטרך
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
9
החלק תבנית אפייה גדולה, ללא מסגרת מתחת לסכל, ולאחר מכן החלק את הדגים מהמחבת על מגש.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
10
מפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
11
חותכים דגים לחלקים ולהרים מן העור. מתבלים במיץ מפלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה נהר רוסית יקב לגונה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.