פילו גויאבה ומנצ'גו עם סירופ פסיפלורה
פילו ופילו מנצ'גו עם סירופ פסיפלורה יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 419 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו את הסוכר, פלפל קאיין, 4-עד 1/3 אינץ קוביות גויאבה, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פילו ופילו מנצ'גו עם סירופ פסיפלורה, POG-Passion-Orange-Guava, ו שקיות פירות אבן.
הוראות
לזרוק הראשון 4 מרכיבים בקערה בינונית לשלב. מכסים מילוי וצינה עד מוכן לשימוש, עד 1 יום.
מערבבים סוכר, קינמון ופלפל קאיין בקערה קטנה.
מניחים 1 גיליון פילו על משטח העבודה; לשמור על יריעות שנותרו מכוסות בניילון נצמד ומגבת לחה כדי למנוע ייבוש.
מברשת פילו עם חמאה ומפזרים 11/2 כפיות סוכר תערובת. חזור 2 פעמים נוספות כדי להפוך 3 שכבות.
חותכים מלבן חצי לרוחב, מה שהופך שתי ערימות 6x8 אינץ'.
מקום scant 1/3 כוס גויאבה מילוי במרכז כל מחסנית. אסוף סדינים סביב מילוי כדי ליצור נרתיק.
העברה לתבנית אפייה קטנה. חזור עם שאר החומרים כדי להפוך 6 שקיות בסך הכל.
מפזרים עם כמה מתערובת הסוכר הנותרת. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים בפלסטיק ומקררים.)
פילו אופים שקיות פילו חשופות עד חום זהוב ומילוי מחומם דרך, כ 20 דקות.
העבר לצלחות. סירופ כף לצד; לשרת שקיות פילו חמות.
* גוש מוצק של פירות מרוכזים זמין בכמה סופרמרקטים, בשווקים לטיניים, וב-cafecubano.com.