קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות45
ציון בריאות6
מגזין

פילו עגבניות טארט

פילו עגבניות טארט
, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו פילו עגבניות טארט, טארט גזר Filo, ו שוקולד פאדג'פילו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
קו גיליון עוגיות גדול עם נייר קלף ונייר ספריי עם תרסיס שמן בישול (או מברשת קלות עם שמן צמחי).
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
להניח 1 גיליון filo על נייר מברשת קלות עם קצת חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
4
מפזרים בכל רחבי עם 1 כף. פרמזן. חזור על שכבות 5 פעמים נוספות (עם פילו, חמאה, פרמזן), לחיצה על כל גיליון בחוזקה כך שהוא מקלות גיליון להלן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
חמאהחמאה
5
להניח את גיליון filo האחרון על גבי, מברשת עם נשאר חמאה מומסת, ומפזרים על הנותרים 1 כף. פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
חמאהחמאה
6
פזר בצל על פני פילו, למעלה עם מוצרלה, ולסדר פרוסות עגבניות בשכבה אחת, חופפים מעט.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות עגבניותפרוסות עגבניות
מוצרלהמוצרלה
בצלבצל
7
מפזרים קורנית ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
טימיןטימין
8
אופים עד פילו הוא חום זהוב, 30 עד 35 דקות. מגניב 10 דקות, ולאחר מכן לשרת.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור