פינוקי הודו בייגלה
פינוקי הודו בייגלה עשויים להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 298 קלוריות. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 12. גשו לסופר וקנו סוכריות בוטנים קרקס, סוכריות מנטה מכוסה שוקולד, פירות על ידי לחמניות פירות רגל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות. עם כפית ציון 13%, המנה הזו לא כל כך אדירה. מתכונים דומים: בייגלה מ & מ ' פינוקים, פינוקי בייגלה ליל כל הקדושים, ו פינוקי בייגלה ליום האהבה.
הוראות
בעזרת מספריים למטבח חותכים נוצות ו -12 וואט מגלילי פרי.
חותכים שלושה בוטנים קרקס לרוחב לשניים.
חותכים 24 רגל הודו מבוטני הקרקס שנותרו.
שמור 12 שבבי חמאה למקורים. במיקרוגל ממיסים 1/2 כוס מהשבבים שנותרו; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. בעזרת שבבים מומסים, חברו שני גלגלי עיניים ממתקים, וואטל ומקור לכל בוטן קרקס חצוי. חזור, באמצעות מנטה דק עבור ראשי.
הניחו בייגלה על צלחת חסינת מיקרוגל מרופדת בנייר שעווה.
מניחים נשיקת שוקולד בכל אחד משלושת החורים. מיקרוגל גבוה למשך 15-20 שניות או עד להמסה. בעודם חמים, מסדרים נוצות בצורת מניפה מעל בייגלה, לוחצים בעדינות לשוקולד מומס כדי להידבק. חזור על הפעולה עם הבייגלה והנשיקות שנותרו.
ממיסים את שבבי החמאה שנותרו. באמצעות שבבי נמס, לצרף רקיק וניל לכל בייגלה לגוף; לצרף ראשים. צרף חתיכות בוטנים קרקס לרגליים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
פינוק עובד ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -19 דולר.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "