פינטו שעועית / מרק חזיר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו מרק שעועית/חזיר פינטו. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 383 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם שמנת, סלרי, פטרוזיליה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בחומץ אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פאי חומץ כמו קינוח. סתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות ו -20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 60%. הציון הזה די טוב. נסו מרק שעועית פינטו של פפסיטו, מרק שעועית פינטו מקסיקני, ו מרק שעועית פינטו עם צ'ילה אדומה וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף ולמיין שעועית. משרים במים קרים למשך הלילה; לנקז. ב 8-קראט גדול. קומקום מרק, לשלב את השעועית, גזר, בצל, סלרי, שום, בשר ופפריקה.
הוסף מספיק מים לכיסוי החומרים ב -2 אינץ'. מבשלים, מכוסים בחלקם, למשך 2-1 / 2 שעות או עד שהשעועית רכה, מוסיפים עוד מים לפי הצורך. כאשר השעועית רכה; הסר בשר לתוספת.
להכנת ציפטקה מערבבים קמח, מלח, ביצה ושמן לבצק נוקשה; תנו לנוח למשך 30 דקות. מחלקים לארבעה חלקים. משטחים כל חלק וצובטים חתיכות בגודל של בור דובדבן; מגלגלים בין האצבעות וצונחים למרק חם. מבשלים 30 דקות. מערבבים שמנת חמוצה אם רוצים.
מערבבים פנימה פטרוזיליה וחומץ; התאם תיבול.
חותכים חזיר שמור לחתיכות בגודל ביס; מערבבים למרק.