קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות16
ציון בריאות21
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

פינטו שעועית / מרק חזיר

פינטו שעועית / מרק חזיר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו מרק שעועית/חזיר פינטו. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 383 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם שמנת, סלרי, פטרוזיליה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בחומץ אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פאי חומץ כמו קינוח. סתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות ו -20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 60%. הציון הזה די טוב. נסו מרק שעועית פינטו של פפסיטו, מרק שעועית פינטו מקסיקני, ו מרק שעועית פינטו עם צ'ילה אדומה וגבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף ולמיין שעועית. משרים במים קרים למשך הלילה; לנקז. ב 8-קראט גדול. קומקום מרק, לשלב את השעועית, גזר, בצל, סלרי, שום, בשר ופפריקה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1 כוס שעועית צפונית יבשה1 כוס שעועית צפונית יבשה
2
הוסף מספיק מים לכיסוי החומרים ב -2 אינץ'. מבשלים, מכוסים בחלקם, למשך 2-1 / 2 שעות או עד שהשעועית רכה, מוסיפים עוד מים לפי הצורך. כאשר השעועית רכה; הסר בשר לתוספת.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
להכנת ציפטקה מערבבים קמח, מלח, ביצה ושמן לבצק נוקשה; תנו לנוח למשך 30 דקות. מחלקים לארבעה חלקים. משטחים כל חלק וצובטים חתיכות בגודל של בור דובדבן; מגלגלים בין האצבעות וצונחים למרק חם. מבשלים 30 דקות. מערבבים שמנת חמוצה אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 כוס שעועית צפונית יבשה1 כוס שעועית צפונית יבשה
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
4
מערבבים פנימה פטרוזיליה וחומץ; התאם תיבול.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, מגוררבצל צהוב, קלוף, מגורר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
5
חותכים חזיר שמור לחתיכות בגודל ביס; מערבבים למרק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שעועית צפונית יבשה1 כוס שעועית צפונית יבשה
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי