פיסטו מנצ'גו עם לחם קלוי
Pisto Manchego עם לחם קלוי הוא טבעוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 437 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו שמן זית, בצל, שמן זית כתית מעולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 62 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תערובת עגבניות וירקות (Pisto Manchego), ארוחת ערב: פיסטו מנצ'גו (רטטוי ספרדי), ו אספרגוס מוקפץ, שקדים קלויים וגבינת מנצ'גו (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את פיסטו: בסיר גדול, חום 3 כפות שמן זית על אש בינונית גבוהה.
מוסיפים בצל וחציל וטוגנים עד הבצל שקוף, כ 8 דקות.
מוסיפים פלפלים אדומים וטוגנים לחמש דקות נוספות.
מוסיפים עגבניות וחום נמוך יותר בינוני נמוך. מכסים ומבשלים עד שהירקות רכים, כ -20 דקות.
מוסיפים 1/2 כוס שמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
כדי לבצע טוסטים: מחממים תנור ל 191°.
הניחו כדורי באגט על גבי תבנית אפייה בשכבה אחת ומפזרים שמן זית.
אופים עד הזהב, על 6 דקות.
מגישים פיסטו חם או בטמפרטורת החדר עם טוסטים לצד.