פיסטוק פרלין ועוגת וניל
פיסטוק פרלין & עוגת וניל דורש כ 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 456 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו קמח, גלגלית סוכר, פיסטוקים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. וזה די גרוע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגת פיסטוק פרלין עם שוקולד לבן, עוגת פיסטוק עם דבש וניל חמאה, ו עוגת קילו פיסטוק עם ציפוי שקדים Vanillan.
הוראות
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
חמאה שני פחיות כריך 20cm וקו עם נייר אפייה שאינו מקל. בקערה גדולה, לנצח את כל מרכיבי העוגה יחד עד שיש לך חלק, הבלילה רכה.
תפוצץ את הפיסטוקים במעבד מזון עד שיהיה בסדר.
מוסיף את הקמח העלאת עצמי וסוכר גלגלית לאגוזים בליץ עד בשילוב לחלוטין.
מוסיפים ביצים, אבקת אפייה וחלב ומערבבים יחד.
מחלקים את התערובת בין קופסאות, להחליק את פני השטח עם מרית או את הגב של כף, ואז אופים במשך כ 20 דקות עד הזהב ואת מעיינות העוגה בחזרה כאשר לחוץ. הפעל על מדף קירור ולהשאיר להתקרר לחלוטין.
למילוי לערבב את הגבינה הרכה עם סוכר גלגלית וכמה טיפות של תמצית וניל.
כריך הספוגים עם המילוי. לציפוי, מערבבים 2 כפות מים עם 100 גרם סוכר גלגלית בקערה למיקרוגל ומיקרוגל על גבוה במשך 3-4 דקות עד מבעבע ומתחיל caramelise. מערבבים בקומץ של פיסטוקים קצוצים בערך ואז כף במהירות על העוגה. שמור במיכל אטום ולאכול בתוך 2 ימים.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לעוגת וניל. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "