קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

פיסלאדייר

פיסלאדייר
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, גשו לסופר וקנו קמח לחם חזק, בצל, שמרים תערובת קלה, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: Pisaladière", Pisaladière, ו Pisaladière.

הוראות

1
להטות את הקמח, מלח ושמרים לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יוצקים את המים, כפית בשמן ומערבבים לבצק רך. הפוך על משטח מקומח קלות ללוש במשך 5 דקות עד הבצק הוא חלק וכבר לא דביק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
להחזיר את הבצק לקערה, לכסות בסרט נצמד או מגבת תה לח ולהשאיר אותו לעלות במשך 45 דקות עד 1 שעות או עד שהבצק קופץ בחזרה כאשר לחוץ. אל תדאגו יותר מדי הוא זה לוקח פחות או יותר זמן זה לא קריטי עבור מתכון רגוע זה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בעוד הבצק עולה, מחממים את השמן במחבת גדולה ועמוקה או במחבת חתוכה, זורקים את הבצל ומטגנים בעדינות במשך כ -10 דקות עד שהתרככו אך לא שחמו, ערבוב מעת לעת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מפזרים את הקורנית וקצת מלח ופלפל, ואז להטות את העגבניות ומערבבים היטב. מכסים ומבשלים בעדינות במשך 45 דקות עד הבצלים רכים נמסים, ערבוב מדי פעם והסרת המכסה במשך 10 הדקות האחרונות כדי להפחית כל נוזל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
הסר מהחום ולהשאיר להתקרר מעט.
7
מחממים התנור ל 220c / גז 7 / מאוורר 200c. קלות שמן 23x33cm רדוד אפיית פח או מגש. ללוש את הבצק שוב בקצרה, ואז לגלגל אותו החוצה ולחץ אותו לתוך הפח. אל תשאיר אותו לעלות שוב.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מורחים את תערובת הבצל על הבצק, ולאחר מכן מסדרים את האנשובי על גבי, מה שהופך דפוס שתי וערב. הרבעה כל חלון בין אנשובי עם זית, ואז לאפות במשך 25-30 דקות עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מגישים חם, קר או מחומם, לחתוך לריבועים.

יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע

מתאבן בתפריט? נסה זיווג עם רוזה מבעבעת ויין מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. ה-Markus Huber Sparkling rosé עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Markus הובר רוז נוצץ
Markus הובר רוז נוצץ
צבע סלמון בהיר עם משחק זהב אדמדם של אור, עדין, persistet musseux, עדין, טרי מאוד animating האף, פירות ותבלינים עם רמזים של דובדבנים טריים גרגרי יער, הערה מתוחכמת של הדרים. יבש, פרי מונע עדיין שמנת על החיך, ארוגים דק עם חומציות אלגנטית ותמצית מינרלים, מבנה הרמוני מאוד.