פיסלאדייר
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, גשו לסופר וקנו קמח לחם חזק, בצל, שמרים תערובת קלה, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: Pisaladière", Pisaladière, ו Pisaladière.
הוראות
להטות את הקמח, מלח ושמרים לתוך קערה.
יוצקים את המים, כפית בשמן ומערבבים לבצק רך. הפוך על משטח מקומח קלות ללוש במשך 5 דקות עד הבצק הוא חלק וכבר לא דביק.
להחזיר את הבצק לקערה, לכסות בסרט נצמד או מגבת תה לח ולהשאיר אותו לעלות במשך 45 דקות עד 1 שעות או עד שהבצק קופץ בחזרה כאשר לחוץ. אל תדאגו יותר מדי הוא זה לוקח פחות או יותר זמן זה לא קריטי עבור מתכון רגוע זה.
בעוד הבצק עולה, מחממים את השמן במחבת גדולה ועמוקה או במחבת חתוכה, זורקים את הבצל ומטגנים בעדינות במשך כ -10 דקות עד שהתרככו אך לא שחמו, ערבוב מעת לעת.
מפזרים את הקורנית וקצת מלח ופלפל, ואז להטות את העגבניות ומערבבים היטב. מכסים ומבשלים בעדינות במשך 45 דקות עד הבצלים רכים נמסים, ערבוב מדי פעם והסרת המכסה במשך 10 הדקות האחרונות כדי להפחית כל נוזל.
הסר מהחום ולהשאיר להתקרר מעט.
מחממים התנור ל 220c / גז 7 / מאוורר 200c. קלות שמן 23x33cm רדוד אפיית פח או מגש. ללוש את הבצק שוב בקצרה, ואז לגלגל אותו החוצה ולחץ אותו לתוך הפח. אל תשאיר אותו לעלות שוב.
מורחים את תערובת הבצל על הבצק, ולאחר מכן מסדרים את האנשובי על גבי, מה שהופך דפוס שתי וערב. הרבעה כל חלון בין אנשובי עם זית, ואז לאפות במשך 25-30 דקות עד הזהב.
מגישים חם, קר או מחומם, לחתוך לריבועים.
יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע
מתאבן בתפריט? נסה זיווג עם רוזה מבעבעת ויין מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. ה-Markus Huber Sparkling rosé עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Markus הובר רוז נוצץ]()
Markus הובר רוז נוצץ
צבע סלמון בהיר עם משחק זהב אדמדם של אור, עדין, persistet musseux, עדין, טרי מאוד animating האף, פירות ותבלינים עם רמזים של דובדבנים טריים גרגרי יער, הערה מתוחכמת של הדרים. יבש, פרי מונע עדיין שמנת על החיך, ארוגים דק עם חומציות אלגנטית ותמצית מינרלים, מבנה הרמוני מאוד.