פיצ'י אפרסק פקאן אגוז לחם
Peachie אפרסק אגוזי פקאן הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 504 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, אפרסקים, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-102 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד טוב כמו לחם. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. , שהוא מוצק. נסו פודינג לחם פקאן אפרסק, אפרסק לבן-טוסט בורבון עם אפרסק לבן-סירופ מייפל פקאן, ו עוגת אפרסק פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). גריז מחבת כיכר 5x9 אינץ'.
מקציפים סוכר וחמאה יחד בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי עד שמנת. הכה בביצים, אחד בכל פעם, עד אור ורך. מערבבים פירה אפרסק.
מוסיפים קמח, סודה לשתייה, אבקת אפייה, קינמון, מלח, ותמצית שקדים; מערבבים עד מעורבב. מקפלים בפקאנים.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת כיכר מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, 50 עד 60 דקות. לחם מגניב במחבת כיכר במשך 10 דקות לפני הסרת וקירור לחלוטין על מתלה תיל.