פיצה BLT
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין BLT Pizzan בבית. בבמנה עיקרית זו יש 501 קלוריות , 21 גרם חלבון ו -30 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. תמורת $2.02 למנה , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . למתכון הזה של Allrecipes יש 33 מעריצים. אם יש לך בייקון, בצק פיצה, מיונז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 43% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון BLT Pizza , BLT Sandwich ו- Southwest Blt Crostini .
הוראות
מחממים את התנור ל-375 מעלות פרנהייט (190 מעלות צלזיוס), או לפי הוראות החבילה לבצק פיצה.
מניחים בייקון במחבת כבדה על אש בינונית-גבוהה ומטגנים עד להשחמה, אך לא פריך.
מותחים את בצק הפיצה מעל אבן פיצה, תבנית או דף עוגייה.
מברישים את הבצק בשמן זית.
מורחים את המוצרלה המגוררת על הקרום, ומסדרים את העגבניות מעל הגבינה. קוצצים בייקון, ומפזרים באופן שווה על הפיצה.
אופים פיצה במשך 10 עד 15 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהקרום מזהיב והגבינה נמסה במרכז. בזמן שהפיצה בתנור, זורקים את החסה המגוררת עם מיונז, ומתבלים קלות במלח ופלפל. משטחים את הפיצה המוגמרת עם החסה המבושלת, ומגישים מיד.