פיצה איור ופרושוטו
פיצה איור ופרושוטו יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 385 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך מלח, פרושוטו, תאנים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פיצה איור-פרושוטו, פיצה איור ופרושוטו, ו פיצה פטריות-פרושוטו (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מפזרים שמרים מעל 3/4 כוס חם (11
בואו לעמוד עד מתרכך, על 5 דקות. מערבבים במלח ושמן זית 1/3 כוס.
אם משתמשים בקרס בצק, מוסיפים 2 1/2 כוסות קמח ומערבבים עד לחלח. היכו במהירות גבוהה עד שהבצק כבר לא מרגיש דביק ומושך בצורה נקייה מהקערה, כ -10 דקות. אם הבצק עדיין דביק, להכות יותר קמח, 1 כף בכל פעם.
אם ערבוב ביד, מוסיפים 2 1/2 קמח כוסות ומכים עד הבצק הוא רטוב מעט נמתח. לגרד בצק על לוח מקומח קלות. ללוש עד הבצק הוא חלק, אלסטי, וכבר לא דביק, 10 עד 12 דקות; להוסיף קמח כנדרש כדי למנוע דבק.
חותכים בצק ל 4 חתיכות שוות.
מניחים על לוח משוריין לכסות עם ניילון לעטוף כדי למנוע ייבוש.
תן לנוח 10 דקות. ללוש 1 חתיכת בצק לגרש אוויר. על לוח משוריין, להתגלגל החוצה לעשות סיבוב 11 אינץ'. שים עגול על 12 על 15 אינץ ' אפייה בצק זין בכל רחבי עם מזלג.
אופים על המדף התחתון של תנור 500 עד הזהב חיוור, על 3 דקות. תחליקי את הקרום על מדף כדי להתקרר. חזור על צורה ואופה בצק שנותר.
כדי לחמם, מניחים קרום אפוי בשכבה אחת ישירות על מדפים בתנור עד חם, על 1 דקה.
העברת קרום צלחות במהירות לארגן פרושוטו, תאנים, ארוגולה באופן שווה על כל אחד.
מפזרים באופן שווה עם שאריות שמן, רוזמרין ופלפל.