קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

פיצה איור ופרושוטו

פיצה איור ופרושוטו
פיצה איור ופרושוטו יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 385 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך מלח, פרושוטו, תאנים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פיצה איור-פרושוטו, פיצה איור ופרושוטו, ו פיצה פטריות-פרושוטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, מפזרים שמרים מעל 3/4 כוס חם (11
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
3
בואו לעמוד עד מתרכך, על 5 דקות. מערבבים במלח ושמן זית 1/3 כוס.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
אם משתמשים בקרס בצק, מוסיפים 2 1/2 כוסות קמח ומערבבים עד לחלח. היכו במהירות גבוהה עד שהבצק כבר לא מרגיש דביק ומושך בצורה נקייה מהקערה, כ -10 דקות. אם הבצק עדיין דביק, להכות יותר קמח, 1 כף בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
אם ערבוב ביד, מוסיפים 2 1/2 קמח כוסות ומכים עד הבצק הוא רטוב מעט נמתח. לגרד בצק על לוח מקומח קלות. ללוש עד הבצק הוא חלק, אלסטי, וכבר לא דביק, 10 עד 12 דקות; להוסיף קמח כנדרש כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
6
חותכים בצק ל 4 חתיכות שוות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
מניחים על לוח משוריין לכסות עם ניילון לעטוף כדי למנוע ייבוש.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
8
תן לנוח 10 דקות. ללוש 1 חתיכת בצק לגרש אוויר. על לוח משוריין, להתגלגל החוצה לעשות סיבוב 11 אינץ'. שים עגול על 12 על 15 אינץ ' אפייה בצק זין בכל רחבי עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
אופים על המדף התחתון של תנור 500 עד הזהב חיוור, על 3 דקות. תחליקי את הקרום על מדף כדי להתקרר. חזור על צורה ואופה בצק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
כדי לחמם, מניחים קרום אפוי בשכבה אחת ישירות על מדפים בתנור עד חם, על 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
העברת קרום צלחות במהירות לארגן פרושוטו, תאנים, ארוגולה באופן שווה על כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
12
מפזרים באופן שווה עם שאריות שמן, רוזמרין ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה