קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות48
מגזין

פיצה איטלקית עם נקניק הודו

פיצה איטלקית עם נקניק הודו
פיצה נקניק הודו איטלקית עשויה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 645 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך עגבניות, פטריות, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו נקניק הודו איטלקי, פפרוני, פטריות, זית, ופיצה חלפיניו, נקניק הודו איטלקי, ו פיצת לחם איטלקית עם נקניק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים שמרים ומים בקערה גדולה; מניחים במקום חם במשך כחמש דקות.מנפים קמח, מלח וסוכר לתוך השמרים.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מערבבים היטב, ואז מוסיפים שמן זית ויוצרים כדור רך.ללוש על משטח משוריין עד רך וגמיש (כחמש דקות).צורה לכדור ולמקם בקערה משומנת קלות.מכסים במגבת נקייה ומניחים במקום חם במשך כשעה.אגרוף למטה בצק ולעצב מחדש לכדור. לכסות ולתת לשבת עוד 20 דקות, או עד שהוא עולה שוב.מחממים תנור ל 375 מעלות.לעצב את הבצק לצורה עגולה שטוחה ולמתוח על מחבת פיצה או זריקת יד ומניחים על משטח מקומח.לחץ על קצות האצבעות לתוך פני הבצק עד שמשטח שלם הוא גומות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מברשת שמן זית על פני כל פני בצק פיצה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנטשמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
4
שלב עגבניות, בזיליקום, 1 כפית מלח, שום ואבקת בצל, ושום יחד.לחלק ולהתפשט באופן שווה על פני dough.In שכבות להוסיף נקניק, בצל, פטריות, גבינות.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
מפזרים קרום עם שמאל מעל גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
6
אופים בתנור במשך 25 דקות או עד הקרום הוא זהב וגבינה הוא דביק.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הסר מהתנור ולתת מנוחה במשך 5 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

מרכיבים

2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקולבי-monterey גבינת ג'ק, מגוררקולבי-monterey גבינת ג'ק, מגורר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קורט מלח להרתיח מיםקורט מלח להרתיח מים2(חוֹרֶף)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)0עלה בזיליקום טרי, קרועעלה בזיליקום טרי, קרוע1שן שום, כתוש טחוןשן שום, כתוש טחון11 קילו קישואים,גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)נקניק הודו איטלקינקניק הודו איטלקי11 קילו קישואים,תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2(חוֹרֶף)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)11 קילו קישואים,בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פרמזן, מגוררתגבינת פרמזן, מגוררת1גדולבצל אדום, קצוץבצל אדום, קצוץ1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת מוצרלה, גרוסהגבינת מוצרלה, גרוסה11 קילו קישואים,סוכר (אופציונלי)סוכר (אופציונלי)3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים חמים (105-115F)מים חמים (105-115F)3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לבןקמח לבן10largesפטריות לבנות, פרוסותפטריות לבנות, פרוסות411אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות שלמות, מרוסקותעגבניות שלמות, מרוסקות4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגרעיני חמנייה מלוחים נוספים, לא חובהגרעיני חמנייה מלוחים נוספים, לא חובה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.