פיצה אספרגוס אביב
אם יש לך פתיתי צ'ילי, שבור לשניים וזרק, אנשובי ארוז בשמן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בחצי & חצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: פיצה אספרגוס אביב, פטריות האביב, אספרגוס + פרושוטו פיצה עם זיגוג בלסמי, ו אספרגוס האביב.
הוראות
מחממים התנור שלך (עם אבן, אם יש לך) כדי 500 מעלות במשך 2 שעות.
מניחים את בצק הפיצה על גבי דלפק משוריין קלות, ולחץ כלפי חוץ לתוך דיסק עבה (משאיר שטח 1" לא רצוי לאורך הקצה). להרים את הדיסק ולתת לו לעטוף על הגב של הידיים שלך, לתת כוח המשיכה לעזור לך למתוח אותו לתוך דיסק 12-14".
מניחים את הבצק על קליפה (או גיליון עוגיות הפוך או קרש חיתוך) כי הוא מאובק קלות עם סולת או סוג אחר של קמח.
פזר את המוצרלה על גבי הבצק, ואז את האספרגוס ואת גושים של גבינת עיזים בכל דפוס אמנותי שאתה רוצה. לצד הפיצה על האבן שחומם מראש בתנור שלך, ואופים ~7-10 דקות, עד הקרום חום והגבינה נמס.
הסר את הפיצה מהתנור, ולפזר את גרידת לימון פתיתי צ ' ילי על גבי.
הוסף אנשובי, אם תרצה. תחתוך ותגיש.