פיצה אספרגוס ועגבניות שזיפים
ניתן להכין את המתכון לפיצה אספרגוס ועגבניות שזיפים תוך כ-20 דקות . חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 45 גרם חלבון , 81 גרם שומן , ובסך הכל 933 קלוריות . תמורת 5.87$ למנה תקבלו מנה עיקרית שמגישה 2. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, בזיליקום, פרמזן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן, ראשונית וקטוגנית . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מדהים של 85% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו עוגת שזיפים שקדים עם קרם פרש , עוגת שזיפים כחולים , ועוגת שזיפים טריים .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים תנור ל-400 מעלות F.
גזרו קצוות קשים מהאספרגוס, ומשאירים צמרות עדינות באורך 4 או 5 אינץ' של חניתות.
מניחים את החלק העליון במחבת קטנה בתוך 1/2 אינץ' מים רותחים. מכסים את המחבת ומאדים אספרגוס למשך 2 דקות. מעבירים אספרגוס מתחת למים קרירים ומסננים היטב.
חותכים חניתות לחתיכות בגודל 1 אינץ' על האלכסון.
מורחים פוקצ'ה בשכבה דקה של רוטב פסטו. מנקדים את החלק העליון של פשטידת הפיצה בגבינת פונטינה חתוכה לקוביות.
מוסיפים פיזור של אספרגוס קצוץ ועגבניות שזיפים חתוכות לקוביות.
אופים ישירות על רשת התנור או על תבנית פיצה מחוררת.
אופים פאי פוקצ'ה במשך 10 דקות בתנור שחומם מראש על הרשת האמצעית או עד שהגבינה נמסה ושולי הפיצה שלך פריכים וצבעם זהוב כהה.
מערבבים בזיליקום, צנוברים ושום במעבד מזון עם טפטוף שמן זית. מערבבים גס, עוצרים מדי פעם כדי לגרד את הצדדים.
מניחים בקערה קטנה ומערבבים פנימה את שארית שמן הזית (לפי הצורך), פרמזן ופלפל, לפי הטעם.