פיצה אספרגוס, תפוחי אדמה ופילדלפיה פיצריה
המתכון אספרגוס, פיצה תפוחי אדמה & פילדלפיה פיצריה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 8 דקות. מנה אחת מכילה 179 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מתכונים קראפט. אם יש לך חניתות אספרגוס, גבינת שמנת פילדלפיה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פיצה אספרגוס, תפוחי אדמה ופילדלפיה פיצריה, פיצה פיצריאנית אונו, ו פיצה פיצ'רית אונו של עורות (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים תפוחי אדמה במים רותחים 15 דקות. או רק עד למכרז. (לא לבשל יתר על המידה.)
מסננים תפוחי אדמה; לשטוף עם מים קרים להתקרר לחלוטין.
מסננים תפוחי אדמה שוב; לחתוך לפרוסות דקות.
מגלגלים בצק פיצה פרמזן מושלם לתוך מעגל 12 אינץ ' על משטח מקומח קלות. לחץ על החלק התחתון של 12 אינץ ' פיצה פאן ריסס עם ספריי בישול, מתיחה בצק לפי הצורך כדי להתאים.
בואו לעמוד 10 דקות. בינתיים, לערבב שום ושמן.
מורחים פיצה קרום עם חצי שמן שום; למעלה עם חצי בצל ומוצרלה. לזרוק אספרגוס עם שאריות שמן שום; מורחים על פיצה. למעלה עם תפוחי אדמה, פרמזן וגבינת שמנת, שבור לחתיכות.
אופים 15 עד 18 דקות. או עד הקרום הוא חום זהוב.