פיצה ארטישוק נקניק
פיצה ארטישוק נקניק לוקח בערך 40 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה העיקרית הזו יש 315 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 8. מתכון זה מ טעם הבית דורש לבבות ארטישוק במרינדה, קמח לחם, שמן זית וקישור נקניקיות הודו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. עם כפית ציון 37%, המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פיצה ארטישוק, פיצה ארטישוק, ו פיצה ארטישוק.
הוראות
במחבת מכונת לחם, במקום הראשון שישה מרכיבים לפי הסדר המוצע על ידי היצרן. בחר הגדרת בצק (בדוק בצק לאחר 5 דקות ערבוב; הוסף 1 עד 2 כפות מים או קמח במידת הצורך). בסיום המחזור הופכים את הבצק למשטח מקומח קלות. אגרוף למטה; לכסות ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
בינתיים, במחבת טפלון, מפוררים ומבשלים נקניק על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; מסננים. לחץ על בצק ל -13 אינץ'. 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים בחום של 425 במשך 12-14 דקות או עד להשחמה קלה.
שלב עגבניות ותיבול איטלקי; מורחים על קרום.
מפזרים נקניקיות, ארטישוקים, זיתים וגבינה.
אופים 14-18 דקות או עד שהקרום מזהיב והגבינות נמסות.
יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה
ניתן לשלב פיצה עם יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה. היין הטוב ביותר עבור פיצה תלוי תוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם קצת חומציות, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז יותר עם סירה. סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
הניחוחות של היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולוס וצור ארצי. הטעמים הטאניקים, בני האלון, בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם וארצי. מומלץ לבשר על האש, כמו סטייק צ ' יאנינה פרוס, או עם משחק, כמו פסיון ממולא בכמהין. זה גם מעולה עם גבינה בוגרת.