פיצה בגריל עם אגסים, פקורינו טרי ואגוזי מלך
פיצה בגריל עם אגסים, פקורינו טרי, ואגוזי מלך דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 993 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 59 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מים חמים, קמח לחם, פלפל טרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חתיכות אגוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד-אגוז כקינוח. נסו סלט כרוב ניצנים מגולח עם אגוזי מלך טריים פקורינו, פיצה לבנה עם אגוזי מלך, אגסים ותאנים מזוגגות בלסמית, ו Insalata di fave e pecorino (שעועית רחבה טרייה & סלט גבינה פקורינו) (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים 1 1/4 כוסות מים חמים בלתי נסבליםקערה גדולה.
מוסיפים סוכר; מפזרים שמרים אפילועל ומערבבים להתמזג.
בואו לעמוד עד yeastdisolves ותערובת נראית ספוגית, על10 דקות.
מערבבים במלח, ולאחר מכן 2 1/2 קמח כוסות.מערבבים עד צורות בצק שאגי למראה.
מפזרים משטח עבודה עם 1/4 כוס קמח; turndough החוצה על משטח העבודה. ללוש doughuntil חלקה רק מעט דביק, להוסיףקמח נוסף אם דביק מאוד, על 8 דקות.בצק אבק בכל רחבי בקמח.
מניחים בקערה cleanlarge. מכסים בניילון נצמד ומגבעת.
בואו לעליית הבצק באזור חם ללא טיוטה עדכפול בנפח, כ 1 1/2 שעות.עבור תוספות: דק פרוסת גבינה; לסדר קרום ראש, עוזב 1/2 אינץ ' גבול רגיל.מכסים גבינה בשכבה אחת של פרוסות אגס(ייתכנו כמה אגס שנשאר), אגוזי מלך thenscatter מעל.הכן ברביקיו (חום בינוני).עבודה בקבוצות במידת הצורך, העברpizzas לגריל. מכסים ומבשלים עד cheesesoftens ו קרום זהוב על התחתונה, 4 ל5 דקות.
מעבירים פיצות למשטח העבודה.
מפזרים פלפל; טפטוף עם שמן.
חתוכים ומגישים.טיפ מרכיב: המתכון הזה קוראלברינטה, סוג מסוים של פקורינופרסקו. פקורינו פרסקו הוא smilkcheese כבשים טרי כי הוא מתון יותר בטעם ועשיר יותר פקורינו Toscano או פקורינו
רומנו. חפש pecorino פרסקו ב yourlocal cheese shop או לרכוש אותו onlinefrom murrays cheese.com או אגפררי.קום.גבינת מנצ ' גו, שגם היא מחלב כבשים, היא תחליף טוב.מה לשתות: בהתאם לכתב התפריט הזה, יוצקים יינות טוסקנה.נסה לבן טוסקני עם הפיצה. אנחנו אוהבים את הערות הדר ופרחים של 2006bibi Graetz" Casamatta " Bianco ($9).
ללוש בצק למטה. אבק קל עם זרח. מחלקים ל 4 חלקים שווים.
מקום על משטח עבודה. מכסים את הבצק עם מטבחון ולתת לנוח 30 דקות.
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה).עבודה עם חתיכת בצק 1 בכל פעם, נמתחתולגלגל על משטח מקומח קלות לסיבוב 9-10 אינץ'. גריל עד תחילת צבע, על 1 1/2 דקות לכל צד.
מעבירים סרטנים לסדינים אפייה. לעשות קדימה: crustscan פיצה להתבצע 6 שעות קדימה.
תנו לקרום לעמוד בטמפרטורת החדר.
דק פרוסת גבינה; מסדרקרום ראש, עוזב 1/2 אינץ גבול רגיל.מכסים גבינה בשכבה אחת של פרוסות אגס(ייתכנו כמה אגס שנשאר), אגוזי מלך thenscatter מעל.
הכן ברביקיו (חום בינוני).עבודה בקבוצות במידת הצורך, העברpizzas לגריל. מכסים ומבשלים עד cheesesoftens ו קרום זהוב על התחתונה, 4 ל5 דקות.
מעבירים פיצות למשטח העבודה.
מפזרים פלפל; טפטוף עם שמן.
המתכון הזה קורא לברינטה, סוג מסוים של פקורינופרסקו. פקורינו פרסקו הוא smilkcheese כבשים טרי כי הוא מתון יותר בטעם ועשיר יותר פקורינו Toscano או פקורינו
רומנו. חפש pecorino פרסקו ב yourlocal cheese shop או לרכוש אותו onlinefrom murrays cheese.com או אגפררי.קום.גבינת מנצ ' גו, שגם היא מחלב כבשים, היא תחליף טוב.
בהתאם לרוח התפריט, יוצקים יינות טוסקנה.נסה לבן טוסקני עם הפיצה. אנחנו אוהבים את הערות הדר ופרחים של 2006 ביבי Graetz" Casamatta " Bianco ($9).