פיצה מתכון ביאנקה עם ארוגולה, בייקון, פטריות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 137 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, בצל, מים חמים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת לא משהו. נסו פיצה ביאנקה עם ארוגולה, בייקון ופטריות, ביאנקה פיצה (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין בצק, לפזר שמרים וסוכר ב 1/2 כוס מים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות. קמח בכפית קלה לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין. מערבבים 1 1/4 כוסות קמח 1/4 כפית מלח לתוך תערובת שמרים כדי ליצור בצק רך. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלקה ואלסטית( כ 5 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים את הבצק למעיל. כיסוי; תן לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)