קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

פיצה ביאנקה עם ארוגולה, בייקון ופטריות

פיצה ביאנקה עם ארוגולה, בייקון ופטריות
פיצה מתכון ביאנקה עם ארוגולה, בייקון, פטריות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 137 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, בצל, מים חמים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת לא משהו. נסו פיצה ביאנקה עם ארוגולה, בייקון ופטריות, ביאנקה פיצה (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין בצק, לפזר שמרים וסוכר ב 1/2 כוס מים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות. קמח בכפית קלה לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין. מערבבים 1 1/4 כוסות קמח 1/4 כפית מלח לתוך תערובת שמרים כדי ליצור בצק רך. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלקה ואלסטית( כ 5 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים.
מרכיבים שתצטרך
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
1 כוס מים חמימים (110° עד 115°), מחולקים1 כוס מים חמימים (110° עד 115°), מחולקים
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
צ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפויצ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפוי
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
2
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים את הבצק למעיל. כיסוי; תן לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס, שטוף, קצוות מנותקיםאספרגוס, שטוף, קצוות מנותקים
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
ציוד שתשתמש בו
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
3
אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
אגרוףאגרוף
4
מגלגלים בצק למעגל של 14 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
1 כף רמה מלח ים דק1 כף רמה מלח ים דק
5
מניחים בצק על מחבת פיצה או תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול ומפזרים קמח תירס. Crimp קצוות של בצק עם אצבעות כדי ליצור שפה.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס, שטוף, קצוות מנותקיםאספרגוס, שטוף, קצוות מנותקים
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרטון חמוציות רוטב תפוזיםקרטון חמוציות רוטב תפוזים
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
6
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
רוטב פונזו מוכןרוטב פונזו מוכן
7
כדי להכין ציפוי, לבשל בייקון במחבת nonstick גדולה על חום בינוני עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
זיתי מנזנילה ממולאים של Lindsay® לרבעיםזיתי מנזנילה ממולאים של Lindsay® לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
8
הסר בייקון מחבת, הזמנת 2 כפיות של טיפות בייקון במחבת. קותלי חזיר קרמבל; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
זיתי מנזנילה ממולאים של Lindsay® לרבעיםזיתי מנזנילה ממולאים של Lindsay® לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
9
מוסיפים בצל ופטריות למחבת; מבשלים 10 דקות או עד רך לחות מתאדה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
בצל (קודם כל חצוי, אחר כך פרוס דק)בצל (קודם כל חצוי, אחר כך פרוס דק)
1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
10
הסר מהחום; מפזרים 1/4 כפית מלח ופלפל 1/8 כפית.
מרכיבים שתצטרך
פינוליס (צנוברים), קלוייםפינוליס (צנוברים), קלויים
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
11
טפטוף שמן על בצק; מפזרים הנותרים 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פינוליס (צנוברים), קלוייםפינוליס (צנוברים), קלויים
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)
12
מניחים מחבת על מדף התנור הנמוך ביותר; אופים ב 450 במשך 10 דקות או עד זהוב חום.
ציוד שתשתמש בו
רוטב פונזו מוכןרוטב פונזו מוכן
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
13
הסר מהתנור; להפיץ ריקוטה באופן שווה על פני הקרום, עוזב שפה 1/2 אינץ'. מסדרים תערובת בצל וארוגולה באופן שווה על ריקוטה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
לפי עוגהלפי עוגה
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטניםחטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב פונזו מוכןרוטב פונזו מוכן
14
מפזרים בייקון, מוצרלה ופרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
זיתי מנזנילה ממולאים של Lindsay® לרבעיםזיתי מנזנילה ממולאים של Lindsay® לרבעים
15
אופים 10 דקות נוספות או עד הקרום הוא השחמה קלות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטניםחטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
רוטב פונזו מוכןרוטב פונזו מוכן
16
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
17
חתוך לפרוסות.

מרכיבים

2(יכול להיות או להרחיק)חבילה פעילה שמרים יבשים (אודותחבילה פעילה שמרים יבשים (אודות4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקארוגולה התינוקארוגולה התינוק0(יכול להיות או להרחיק)פלפל שחור טחון טרי, מחולקפלפל שחור טחון טרי, מחולק227צ'דר או ג'ק צ'יז ממונטריחבילת פטריות כפתור שלם, לרבעיםחבילת פטריות כפתור שלם, לרבעים11 כף אורגנו מיובששמן זית extravirginשמן זית extravirgin191צ'דר או ג'ק צ'יז ממונטרי1/2 כוסות קמח לכל המטרה (בערך, מחולק1/2 כוסות קמח לכל המטרה (בערך, מחולק0(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1(יכול להיות או להרחיק)מלח כשר, מחולקמלח כשר, מחולק22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסגבינת פרמזן מגוררת וטריהגבינת פרמזן מגוררת וטריה43צ'דר או ג'ק צ'יז ממונטרי1/3 כוס מגורר חלק-גבינת מוצרלה דל שומן1/3 כוס מגורר חלק-גבינת מוצרלה דל שומן1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלק-skim ricottaחלק-skim ricotta11 קילו קישואים,דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)2פרוסותקותלי חזיר במרכזקותלי חזיר במרכז1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים חמים (100° עד 110°)מים חמים (100° עד 110°)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל לבן פרוס דקבצל לבן פרוס דק2(יכול להיות או להרחיק)קמח תירס צהובקמח תירס צהוב