פיצה בצל מקורמל עם Gorgonzola ו ארוגולה
המתכון קראמל פיצה בצל עם Gorgonzolan ו ארוגולה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 368 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קמח תירס, פלפל, בצק פיצה מתכון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פיצה גורגונזולן וארוגולה עם בצל מקורמל, בצל מקורמל ופיצה Gorgonzola, ו בצל מקורמל ופיצה Gorgonzola.
הוראות
מחממים שמן במחבת יצוקה גדולה או לא דביקה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, ומטגנים 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים 1 כפית רוזמרין, מלח ופלפל. המשך לבשל 15 עד 20 דקות או עד בצל הוא חום זהוב עמוק, ערבוב לעתים קרובות.
מגלגלים בצק למעגל של 12 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מניחים בצק על מחבת פיצה 12 אינץ ' או תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול ומפזרים קמח תירס. Crimp קצוות של בצק עם אצבעות כדי ליצור שפה. למעלה עם בצל.
אופים ב 500 במשך 10 דקות.
מוסיפים גבינה ואגוזים; אופים 3 דקות נוספות או עד שהגבינה נמסה.
הסר מהתנור; למעלה עם 1 כפית רוזמרין וארוגולה.
חותכים את הפיצה ל 4 טריזים.